HomeHL-9Ημερίδα σχετικά με την ορθή χρήση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο

Ημερίδα σχετικά με την ορθή χρήση του παιδικού καθίσματος στο αυτοκίνητο

Και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη 06 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Ηρακλείου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου, με θέμα που αφορά την οδική ασφάλεια και παιδεία και την χρήση του παιδικού καθίσματος του αυτοκινήτου και την ασφάλεια του βρέφους μέσα σε αυτό.

Ομιλητές της παραπάνω Ημερίδας ήταν ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. ΚΑΡΑΚΟΥΔΗΣ Στυλιανός, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης ΛΙΟΝΑΚΗΣ Γιάννης και ο ΝΤΙΣΠΥΡΑΚΗΣ Δήμος.

Μία σημαντική ενημέρωση για την ορθή χρήση του παιδικού καθίσματος που έχει σκοπό την σωστή πρόσδεση του βρέφους – παιδιού ώστε να μετακινηθεί με ασφάλεια. Από τους ομιλητές μας δόθηκαν οι κατάλληλες οδηγίες στους παρευρισκόμενους.
Τα τροχαία ατυχήματα είναι η σημερινή πανδημία που πλήττει την χώρα μας και το Νησί μας.

Η πολιτεία οφείλει να συγκροτήσει ένα σοβαρό στρατηγικό σχέδιο για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας αλλά και οι ίδιοι οι χρήστες των αυτοκινήτων και δικυκλιστών να εφαρμόζουν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για την δική του ς ασφάλεια και των επιβατών.

Η Ένωση μας στέκεται αρωγός στην προσπάθεια των συναδέλφων μας που καθημερινά αγωνίζονται για σώσουν μία ζωή. Καθημερινές δράσεις σε όλη την Περιφέρεια Κρήτης για την ενημέρωση των γονέων και των χρηστών του οδικού δικτύου αλλά και η εμφανής αστυνόμευση έχουν φέρει σημαντικά αποτελέσματα στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ .. ΟΔΗΓΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!.

Διαφήμιση
Διαφήμιση