HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Κουράκη με τον CEO του ΟΑΚ για το δρόμο της Μεσαράς

Συνάντηση Κουράκη με τον CEO του ΟΑΚ για το δρόμο της Μεσαράς

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Άρη Παπαδογιάννη, είχε την Τρίτη 6/9/2022 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης στο Ηράκλειο,  ο Προέδρος Γιάννης Κουράκης

Στην διάρκεια της συνάντησης εργασίας, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την εξέλιξη των μεγάλων Αναπτυξιακών έργων της Αυτοδιοίκησης, στα οποία οι δυο φορείς του νησιού, συνεργάζονται στενά για την υλοποίηση τους.

Ιδιαίτερος λόγος μεταξύ των κυρίων Κουράκη και Παπαδογιάννη, έγινε και για το κρίσιμο θέμα της «Αποκατάστασης του κεντρικού άξονα της Μεσσαράς», ο οποίος είχε υποστεί προ μηνών μεγάλη καθίζηση. Σε ότι αφορά το εν λόγω οδικό έργο, τονίστηκε πως οι παρεμβάσεις των συνεργείων έχουν επικεντρωθεί σε πέντε βασικά σημεία, οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ απομένουν κάποιες τελικές εγκρίσεις, προκειμένου να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν στο σύνολό τους τα έργα αποκατάστασης.

«Με τον Ο.Α.Κ. έχουμε μια παραγωγική συνεργασία, σε μια σειρά από θέματα που αφορούν Αναπτυξιακά έργα σε δήμους της Κρήτης.

Προτεραιότητα μας, αποτελεί το μεγάλο οδικό έργο, για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον Άξονα της Μεσσαράς, για το οποίο είμαστε αισιόδοξοι, ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις και ο Οδικός Άξονας θα δοθεί στην κυκλοφορία», δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης, μετά την συνάντηση.

«Ο κ. Κουράκης, με την διττή του ιδιότητα – Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης και Μέλος της Διοίκησης του Ο.Α.Κ. – βοηθά πάντα στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, για ζητήματα Ανάπτυξης και Υποδομών, που αφορούν στους Δήμους σε όλο το νησί. Είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συνεργαστούμε από κοντά και να θέσουμε προτεραιότητες, σε ότι αφορά μια σειρά από πολύ σοβαρά θέματα κοινού ενδιαφέροντος, για τους δυο φορείς», υπογράμμισε από την δική του πλευρά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση