HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ«The Rings of Power»: 25 εκατ. θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα της σειράς

«The Rings of Power»: 25 εκατ. θεατές παρακολούθησαν την πρεμιέρα της σειράς

Αριθμός – ρεκόρ για την Amazon   

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Amazon «έσπασε» την παράδοση αποκαλύπτωντας το Σάββατο για πρώτη φορά τα νούμερα τηλεθέασης της νέας σειράς του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» με τίτλο «The Lord of the Rings: The Rings of Power».

Σύμφωνα με τα στοιχεία, την πρεμιέρα με το διπλό επεισόδιο που ήταν διαθέσιμο σε 240 χώρες στην υπηρεσία Prime Video, παρακολούθησαν τις πρώτες 24 ώρες 25 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Το «The Rings of Power» της Amazon έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στις 1 και 2 Σεπτεμβρίου, αναλόγως την περιοχή και τη ζώνη ώρας των θεατών ανά τον κόσμο.

Όμως, όταν η δημοφιλής υπηρεσία streaming ανακοίνωσε την τηλεθέαση του «Rings of Power», δεν διευκρίνισε τον τρόπο που μετρά τους θεατές ή πόση ώρα θέασης του επεισοδίου χρειάζεται κάποιος για να προσμετρηθεί ως θεατής.

Επομένως, με την Amazon να μην έχει κυκλοφορήσει ποτέ πριν τον αριθμό που παρακολούθησε σειρά του Prime Video και μόνο τη Nielsen ως σύστημα μέτρησης τηλεθέασης, είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς πόσο επιτυχημένο είναι το «The Rings of Power» για την υπηρεσία. Η Amazon είπε το Σάββατο ότι η σειρά «έσπασε όλα τα προηγούμενα ρεκόρ, χαρακτηρίζοντάς την ως τη μεγαλήτερη πρεμιέρα στην ιστορία του Prime Video».
kathimerini.gr