HomeΚΡΗΤΗΘετικά στοιχεία από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.

Θετικά στοιχεία από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.

Η εκτίμηση των μελών της Γενικής Συνέλευσης είναι ότι υπάρχουν αρκετά θετικές προοπτικές για την πορεία του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με θετικό πρόσημο έκλεισε ο πρώτος χρόνος λειτουργίας του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.».

Η διαπίστωση αυτή επιβεβαιώθηκε κατά την πρώτη ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση μετόχων του Αναπτυξιακού Οργανισμού, που ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2021 με σκοπό να συμβάλει στην τοπική ανάπτυξη, παρέχοντας τεχνική, συμβουλευτική και διοικητική υποστήριξη στους Δήμους της Κρήτης, με στόχο να επιτευχθεί η υλοποίηση έργων στο 100%, αξιοποιώντας τους διαθέσιμους ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους.

Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ενέκριναν ομόφωνα τις οικονομικές καταστάσεις της πρώτης οικονομικής χρήσης του Αναπτυξιακού Οργανισμού και συζήτησαν για τις προοπτικές ανάπτυξης νέων δραστηριοτήτων.

Ο πρόεδρος της «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.» Κώστας Φασουλάκης ενημερώνοντας τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την πορεία του πρώτου Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης που ιδρύθηκε στην Κρήτη, υπογράμμισε ότι στόχος όλων είναι να καταστεί ένας αξιόπιστος μηχανισμός υποβοήθησης, τόσο της Περιφέρειας Κρήτης όσο και των ΟΤΑ του νησιού, στην υλοποίηση και τον σχεδιασμό δράσεων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών της Κρήτης.

Η εκτίμηση των μελών της Γενικής Συνέλευσης είναι ότι υπάρχουν αρκετά θετικές προοπτικές για την πορεία του Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΔΑΙΔΑΛΟΣ Α.Ε.», ο οποίος μέσα στο επόμενο έτος αναμένεται να επεκτείνει τη δραστηριότητά του στο σύνολο των Δήμων της Κρήτης.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση