HomeHL-SportsSuperleague: Mόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός, «συγκατοικούν» ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Superleague: Mόνος πρώτος ο Παναθηναϊκός, «συγκατοικούν» ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Ο ΠΑΟΚ δεν έφυγε νικητής από το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κι έτσι ο Παναθηναϊκός παρέμεινε μόνος πρώτος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να βρίσκεται μαζί με τον Ολυμπιακό στη 2η θέση. Στην 3η θέση η ΑΕΚ που επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΚ στο 2ο σερί παιχνίδι ως γηπεδούχος στη Ριζούπολη και τελευταίο πριν την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν επέτρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα να κάνει όνειρα… τύπου Βόλου.

Από το πρώτο λεπτό οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα «έπιασαν από τον λαιμό» τους αντίστοιχους του «Άγιαξ της Ηπείρου» και ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές του ματς.

Πίεσαν πάρα πολύ, ζήτησαν από νωρίς το γκολ και όταν το βρήκαν με το καταπληκτικό σουτ του Πινέδα όλα έγιναν πιο εύκολα, παρά την θέληση του ΠΑΣ Γιάννινα στο δεύτερο ημίχρονο να ζητήσει κάτι καλό.

Τελικά λίγο πριν το φινάλε το όποιο άγχος των φίλων της Ένωσης πήγε… περίπατο αφού με καταπληκτικό σουτ ο Άμραμπάτ έγραψε το 2-0 και κλείδωσε το 3ποντο!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είχε ένταση, επεισοδιακό φινάλε, κόκκινες κάρτες, είχε πάθος, ρυθμό, ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ.

Ο Άρης έφτασε πιο κοντά σε αυτό όμως από την βούλα του πέναλτι ο Γκρέι δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι που μπλόκαρε σταθερά και αναδείχθηκε ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αλλά και του αγώνα καθώς εκτός από το πέναλτι είχε ακόμη 1-2 σημαντικές επεμβάσεις.

Οι «κίτρινοι» κυκλοφόρησαν καλύτερα την μπάλα, έφταναν πιο εύκολα στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά ως εκεί.

Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και μετά την ήττα στο Αγρίνιο, για ακόμη ένα ματς ο Άρης μένει μακριά από τη νίκη.

Νίκη με κατάθεση ψυχής, όπως ανέφερε και ο Νίκος Νιόπλιας, πέτυχε ο ΟΦΗ στον Βόλο, όπου επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας με το γκολ του Διαμαντή.

Μάλιστα οι Ηρακλειώτες λόγω αποβολής του Λάρσον έπαιζαν με 10 από το 75′ έως το 97′ που ο Παπαπέτρου σφύριξε τη λήξη, αλλά τελικά άντεξαν στην πίεση των Θεσσαλών.

Ετσι ο ΟΦΗ πήρε ένα τρίποντο-οξυγόνο και έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έφυγε κι από την τελευταία θέση που βρίσκονταν έως το απόγευμα της Κυριακής.

Ματς με ρυθμό στο Περιστέρι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξεκάθαρα έχουν φιλοδοξίες στην φετινή σεζόν, αλλά και δυνατότητες για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Ατρόμητος και Παναιτωλικός… μοιράστηκαν τα καλά τους ημίχρονα με τους Αγρινιώτες να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να προηγούνται με την καταπληκτική προσωπική ενέργεια του Καρέλη.

Στην επανάληψη άλλαξε η εικόνα του αγώνα, αφού οι παίκτες του Κόουλμαν κυριάρχησαν στο γήπεδο και ισοφάρισαν νωρίς με τον Ροτάριου.

Οι Περιστεριώτες ήταν καλύτεροι και πίεσαν για την ολική ανατροπή μέχρι τέλους, χωρίς πάντως επιτυχία με το 1-1 να… υπογράφει το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 0-0
Ολυμπιακός – Ιωνικός 3-1
Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός 1-0
Ατρόμητος – Παναιτωλικός 1-1
Βόλος – ΟΦΗ 0-1
ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Αρης – ΠΑΟΚ 0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 3 ΑΓΩΝΕΣ

1. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 9
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 7
3. Π.Α.Ο.Κ. 7
4. A.E.K. 6
5. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 4
6. ΒΟΛΟΣ 4
7. ΑΡΗΣ 4
8. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 4
9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 3
10. Ο.Φ.Η. 3
11. ΛΑΜΙΑ 2
12. ΙΩΝΙΚΟΣ 1
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 1
14. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4Η)

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου

ΟΦΗ – Παναιτωλικός (7.00μμ)
ΠΑΣ Γιάννινα – Λεβαδειακός (7.30μμ)
Ιωνικός – Ατρόμητος (9.30μμ)

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου

Ολυμπιακός – Βόλος (6.30μμ)
Αστέρας Τρίπολης – Αρης (9.30μμ)
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (9.30μμ)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου

ΠΑΟΚ – Λαμία (7.00μμ)

Διαφήμιση
Διαφήμιση