HomeΚΡΗΤΗΕθελοντές των Global Volunteers στο «Σπίτι των Αγγέλων»

Εθελοντές των Global Volunteers στο «Σπίτι των Αγγέλων»

Συνεργείο καθάρισε το χώρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εργασίες στο υπό ολοκλήρωση «Σπίτι των Αγγέλων» στις Αρχάνες, στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του, περιελάμβανε η φετινή συνεργασία του «Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου» με τις εθελόντριες και εθελοντές του αμερικανικού, μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Global Volunteers, συνεργασία που ήδη μετρά εννέα χρόνια και είναι μοναδική σε επίπεδο χώρας.

Δεκατρείς εθελόντριες και εθελοντές εργάστηκαν αφιλοκερδώς στον καθαρισμό και το βάψιμο τμημάτων του κτιρίου προκειμένου να αντιμετωπιστούν φθορές που προκλήθηκαν τον περασμένο χειμώνα. Παράλληλα, συνεργείο και μηχανήματα του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων καθάρισαν τον περιβάλλοντα χώρο.

Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συνδέσμου κα. Μαίρη Παχιαδάκη «η συνεργασία μας με τους Global Volunteers από το 2014, στον Ξενώνα Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού και τώρα στο «Σπίτι στον Αγγέλων» είναι εξαιρετικά επιτυχής.

Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στις εθελόντριες και εθελοντές που έρχονται κάθε χρόνο στην Κρήτη προκειμένου να συνδράμουν εθελοντικά στο έργο μας, όπως και στον εκπρόσωπο του Οργανισμού Andrew Philbrook, τη συντονίστρια του Οργανισμού στην Ελλάδα Samantha Pinakoulaki και τη συντονίστρια Μάρκετινγκ κα. Millie Pinakoulaki».

Η κα. Παχιαδάκη ευχαρίστησε παράλληλα τον Δήμαρχο Αρχανών-Αστερουσίων Μανόλη Κοκοσάλη και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο της Δημοτικής Ενότητας Αρχανών Μιχάλη Δακανάλη για την πάντα άμεση και πολύτιμη συνδρομή τους.

Ο Οργανισμός Global Volunteers συγκροτήθηκε το 1984 και έως σήμερα έχει δραστηριοποιηθεί σε τριάντα χώρες με πάνω από 35.000 εθελοντές από όλο τον κόσμο, οι οποίοι με δικά τους έξοδα συμμετέχουν σε εθελοντικά προγράμματα που στοχεύουν στην καλυτέρευση της ζωής παιδιών και οικογενειών, σε κοινότητες που έχουν σημαντικές ανάγκες, συνεισφέροντας έτσι στους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση