HomeHL-LifestyleΕπικό τρολάρισμα από τον Lewis Hamilton στον Alonso που τον χαρακτήρισε «ηλίθιο»

Επικό τρολάρισμα από τον Lewis Hamilton στον Alonso που τον χαρακτήρισε «ηλίθιο»

Τι του έστειλε σπίτι του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Lewis Hamilton αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι με μια ψύχραιμη στάση, με ευγένεια αλλά και χιούμορ μπορείς να απαντήσεις ακόμη και στις πιο αήθεις επιθέσεις. Ακόμη και στον σκληρό κόσμο της Formula 1.

Για τον Lewis Hamilton ο πρώτος αγώνας μετά το summer break της Formula 1 δεν πήγε όπως θα ήθελε. Δεν ήταν μόνο τα προβλήματα του μονοθεσίου, το οποίο αποδείχθηκε ότι είχε αποδόσεις χειρότερες και από αυτές στο πρώτο μισό της σεζόν δείχνοντας ότι οι όποιες προσπάθειες της Mercedes για αναβαθμίσεις δεν πέτυχαν, αλλά ήταν και η σφοδρή σύγκρουση που είχε τα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα στο Σπα.

Formula 1: Η σφοδρή σύγκρουση Hamilton-Alonso στο Σπα

Η εκκίνησή του ήταν καλή, κατάφερε εύκολα να βρεθεί από την τέταρτη θέση στην τρίτη, αλλά κυνηγώντας τον Fernando Alonso, τον οποίο εύκολα θα έπιανε, είχε επαφή μαζί του με αποτέλεσμα η Mercedes να εκτοξευτεί στον αέρα, ο ίδιος να κινδυνεύσει και το μονοθέσιο να καταστραφεί και να βγει εκτός αγώνα.

Οταν ο Alonso αποκάλεσε «ηλίθιο» τον Hamilton και η πρώτη αντίδραση του Βρετανού

Λεπτά αργότερα ο Lewis Hamilton παραδεχόταν ότι ήταν δικό του το λάθος, θεωρούσε ότι είχε χώρο να προσπεράσει τον Fernando Alonso, αλλά είχε κάνει λάθος εκτίμηση, εξού και η επαφή. Ο ίδιος άλλωστε είχε τιμωρηθεί με τον χειρότερο τρόπο καθώς είχε βρεθεί εκτός αγώνα, ενώ ο Alonso με τον οποίο είχε επαφή, συνέχιζε κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ενώ ο αγώνας ήταν σε εξέλιξη και ο ίδιος έδινε τις συνεντεύξεις στα media παραδεχόμενος ότι επρόκειτο για δικό του λάθος, κάποια δημοσιογράφος τον ρώτησε τι έχει να πει για τα όσα είπε ο Αlonso στον ασύρματο, μετά τη σύγκρουση. Ο Hamilton σάστισε, προφανώς δεν γνώριζε, είπε ένα «δεν με ενδιαφέρει» και έφυγε.

Λίγο αργότερα προφανώς έχοντας πληροφορηθεί για τo περιεχόμενο των δηλώσεων Alonso επανήλθε μιλώντας στη βραζιλιάνικη τηλεόραση.

Τι είχε πει ο Alonso; Το επόμενο δευτερόλεπτο της επαφής του με το μονοθέσιο του Lewis Hamilton, ο Alonso εξερράγη στον ασύρματο χαρακτηρίζοντας τον Βρετανό «ηλίθιο» . «Τι ηλίθιος, με έκλεισε από την εξωτερική. Είχαμε μια επική εκκίνηση, αλλά αυτό το παιδί ξέρει μόνο να οδηγεί και να εκκινεί από την πρώτη θέση».

Ο Hamilton λοιπόν επανήλθε για δηλώσεις. Οπως πάντα δεν εξερράγη, δεν έβρισε, έριξε απλά τα βέλη του. Διακριτικά. «Προτιμώ να μην σχολιάσω κάτι τέτοιο [σσ τα λεγόμενα Alonso]. Είχαμε διαφορετικά αποτελέσματα στην καριέρα μας. Αυτό είναι λόγια που λες εν βρασμώ ψυχής.Ξέρω ότι έτσι αισθάνεσαι τα πράγματα εν θερμώ, αλλά είναι ωραίο να ξέρω πώς αισθάνεται για μένα κατά κάποιο τρόπο, καλύτερα που εξέφρασε ανοιχτά το πώς αισθάνεται. Όπως είπα, δεν ήταν σκόπιμο και αναλαμβάνω την ευθύνη γι’ αυτό. Αυτό κάνουν οι ενήλικες». Συμπλήρωσε δε ότι είχε σκοπό να μιλήσει με τον Alonso μόλις τελείωνε ο αγώνας, αλλά από τη στιγμή που έμαθε τι είπε στον ασύρματο, δεν θα το έκανε.

Η πίκρα του Alonso για τον Hamilton που κρατάει απο το 2007

Το twitter πλημμύρισε με την υπενθύμιση ότι ο Hamilton έχει κατακτήσεις τις 43 από τις 103 νίκες του εκκινώντας από θέσεις πέραν της πρώτης σειράς την ώρα που ο Alonso συνολικά στην καριέρα του έχει καταγράψει 34 νίκες.

Οξύτατες ήταν οι αντιδράσεις και από σχολιαστές και πρώην οδηγούς της Formula 1 για τον Alonso την ώρα που είναι γνωστή και εμφανής η εμπάθεια του Ισπανού για τον Βρετανό, μια κόντρα που κρατά μάλλον μονόπλευρα από το 2007 όταν ο rookie τότε Hamilton έκλεψε τη δόξα του team mate του Alonso στη McLaren. Ο Ισπανός ήταν ο πρωταθλητής, ο Βρετανός ένας πιτσιρικάς που έμπαινε στη Formula 1 ως μεγάλο ταλέντο αλλά κανείς δεν περίμενε ότι από την πρώτη του χρονιά, θα επισκίαζε τον συναθλητή του και ότι παραλίγο θα έπαιρνε και το πρωτάθλημα! Είναι κάτι που ο Ισπανός προφανώς αδυνατεί να ξεπεράσει παρά τα χρόνια που έχουν περάσει και παρά την αδιαμφισβήτητη τεράστια και διαχρονική επιτυχία του Hamilton.

Τα φαρμακερά του βέλη στον Alonso εκτόξευσε και ο πάντα καυστικός Toto Wolff, αφεντικό της Μercedes. «Λοιπόν, ο Lewis έχει ξεκινήσει πολλές φορές από την πρώτη θέση», είπε ο Wolff. «Έχει κερδίσει επτά Παγκόσμια Πρωταθλήματα, οπότε η στρατηγική δούλεψε!».

Επικό τρολάρισμα από τον Lewis Hamilton στον Fernando Alonso

Και χθες το απόγευμα, ο Lewis Hamilton θέλοντας προφανώς να τρολάρει τον Alonso, πόσταρε ένα φωτογραφικό άλμπουμ από το Σπα, λέγοντας ξανά ουσιαστικά μία από τα ίδια, ευχαριστώντας τους φαν του κλπ. και ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών που αρχικά δεν φαινόταν να κρύβουν κάτι ιδιαίτερο. Η τελευταία φωτό, όμως ήταν έκπληξη. Ενα μήνυμα από τον Hamilton στον Alonso που προφανώς θα τον εξόργισε πολύ περισσότερο και από τη σύγκρουση που είχαν στο Σπα.

kapelo-xamilton

Ενα καπέλο του Lewis Hamilton, υπογεγραμμένο από τον 7 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή με την αφιέρωση «Στον Fernando…». Είχε μάλιστα και αυτοκόλλητό με την ένδειξη «Για τον Fernando» για να μην ξεχάσει ο υπεύθυνος στη Mercedes να το στείλει στον Ισπανό. Μια μικρή υπενθύμιση του Βρετανού για το ποιος είναι ο σταρ και ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο γκριντ της Formula 1.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση