HomeHL-LifestyleΣπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας»: Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος

Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην υγειά μας»: Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος

«Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς;», είπε ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ποδαρικό στην εκπομπή «Στούντιο 4» έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στο «Στην Υγειά μας» που έκλεισε έκλεισε ένα μεγάλο κύκλο στην τηλεόραση αλλά και τον στόχο που ήθελε να πετύχει με αυτήν την εκπομπή.

«Με φώναξαν εδώ στην ΕΡΤ για την εκπομπή κι είπα ότι εγώ μόνο το ελληνικό τραγούδι ξέρω καλά, το λίγο πριν και μετά από εμένα. Μου είπαν να προχωρήσω κι όταν μου είπαν για δεύτερη χρονιά, τους απάντησα που να βρω τόσες ιδέες… Σε κάποιους ανθρώπους έπαιρνα εγώ ο ίδιος τηλέφωνο για να τους τιμήσω. Το είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνω κάποια μουσικολογική εκπομπή, δεν με αφορά. Ήθελα να θυμίζω στα νέα παιδιά το ελληνικό τραγούδι. Μια κοπέλα 22 χρονών μου είπε για το Μάνο Χατζηδάκι, αν είναι σκηνοθέτης», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Κάποια πράγματα ξέφευγαν και μέχρι ένα σημείο κουράστηκα. Ένιωσα μέσα μου ότι έκλεισε ο κύκλος, 17 χρόνια. Από ένα σημείο και μετά δεν το ήλεγχα, είχε ξεφύγει από τα χέρια μου. Έλεγα να σταματήσω και μου έλεγαν είσαι τρελός και τι θα κάνουμε εμείς; Και τώρα ακόμα ο κόσμος. Θα χάνουμε τα Σάββατά μας», συμπλήρωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση