HomeHL-GreeceΜοιράστηκε μπέργκερ και μιλκ σέικ με άλλη δόκιμο η 19χρονη Θάλεια

Μοιράστηκε μπέργκερ και μιλκ σέικ με άλλη δόκιμο η 19χρονη Θάλεια

Άλλοι 15 με δηλητηρίαση στο πλοίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα γεύμα σε κατάστημα fast food της Τυνησίας βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας, δοκίμου του Πολεμικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, η 19χρονη, που είχε περάσει κορωνοϊό στις αρχές Αυγούστου αλλά είχε αναρρώσει, έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια του πρώτου της εκπαιδευτικού ταξιδιού στο Πολεμικό Ναυτικό.

Είχε μοιραστεί γεύμα με φίλη της και είχε πιει μιλκ σέικ η άτυχη δόκιμος του Πολεμικού Ναυτικού

Ήδη, ένα ενδεχόμενο που εξετάζεται από τις Αρχές είναι εκείνο της τροφικής δηλητηρίασης, καθώς αναφέρθηκε ότι υπήρξαν κι άλλα άτομα στο πλήρωμα του πλοίου όπου βρισκόταν η Θάλεια τα οποία παρουσίασαν παρόμοια συμπτώματα, με χαρακτηριστικό εκείνο του πυρετού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η Θάλεια βγήκε από το πλοίο όταν είχε δέσει στην Τυνησία και πήγε έξω με άλλα άτομα από το πλήρωμα. Εκεί, έφαγε σε κατάστημα fast food και, κατά τις ίδιες πληροφορίες, μοιράστηκε ένα μπέργκερ με μία άλλη δόκιμο, ενώ ήπιε και ένα μιλκ σέικ.

Δηλητηριάστηκαν 15 άτομα από το πλήρωμα του πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι από το πλήρωμα του πλοίου έπαθαν δηλητηρίαση 15 άτομα, μεταξύ των οποίων και η Θάλεια, που είχε πυρετό που ανεβοκατέβαινε και εμφάνισε και πρήξιμο στο πόδι, αλλά και στοιχεία που οδηγούσαν στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσε να πάσχει από ουρολοίμωξη. Ωστόσο, το ιατρικό προσωπικό του πλοίου δεν είχε κρίνει την κατάστασή της ως κρίσιμη και, με βάση τα συμπτώματά της, φαινόταν ότι ήταν διαχειρίσιμη.

Παρόλα αυτά, η 19χρονη κατέληξε. Περισσότερο φως στις συνθήκες του θανάτου της αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, στη Νάπολι της Ιταλίας. Την Τετάρτη θα γίνει η κηδεία της άτυχης δοκίμου, στη Λάρισα.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση