HomeUncategorizedΕν ψυχρώ δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη: «Μου χρωστούσε 20.000, ήμουν ερωτευμένος και δεν άφηνε τον άνδρα της»

Εν ψυχρώ δολοφονία 36χρονης στην Κυψέλη: «Μου χρωστούσε 20.000, ήμουν ερωτευμένος και δεν άφηνε τον άνδρα της»

Δολοφονία στην Κυψέλη: Την μαχαίρωσε με μανία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αμετανόητος εμφανίζεται σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος από το Μπαγκλαντές, που συνελήφθη για τη δολοφονία της 36χρονης ομοεθνούς του στην Κυψέλη.

Την υπόθεση ανέλαβαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε ότι είχε δώσει περίπου 20.000 ευρώ μέσα σε δυο χρόνια στην 36χρονη.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν πως παράλληλα υποστήριξε εργαζόταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων με την 36χρονη, την οποία είχε ερωτευτεί.

Εκείνη, όπως είπε, του είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε από  τον άντρα της και έτσι, θα μπορούσαν να μείνουν μαζί.

Κάποια στιγμή όμως , ανέφερε στους αστυνομικούς , ότι κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της δεν θα γίνονταν  πραγματικότητα και έτσι άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω.

Δολοφονία στην Κυψέλη: Την μαχαίρωσε με μανία

Χθες Κυριακή η 36χρονη του τηλεφώνησε και του είπε να πάει κάτω από το σπίτι της στην οδό Τενέδου στην Κυψέλη για να λύσουν τις διαφορές τους.

Στους αστυνομικούς φέρεται να  υποστήριξε ότι η γυναίκα τού είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην τον ξαναενοχλήσει.

Τότε εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει με μανία.

Η 36χρονη  έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα και άφησε την τελευταία της πνοή ενώ εκείνος πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια.

 

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση