HomeHL-GreeceΘλιβερή υπόθεση bullying στον Πύργο: Χαστούκιζαν 15χρονο έξω από εκκλησία

Θλιβερή υπόθεση bullying στον Πύργο: Χαστούκιζαν 15χρονο έξω από εκκλησία

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές - Τη στιγμή του ξυλοδαρμού διεξαγόταν γαμήλια τελετή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Περιστατικό σχολικού εκφοβισμού συγκλονίζει την πόλη του Πύργου. Βίντεο που κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει δύο ανήλικους, να χτυπούν με χαστούκια έναν άλλο, κοντά στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στο κέντρο της πόλης.

Το βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται πως αποτυπώνει περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Το υλικό έφτασε στα χέρια της αστυνομίας που ξεκίνησε άμεσα έρευνες για την υπόθεση.

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media απεικονίζει δύο νεαούς που έχουν απομονώσει ένα άλλον να τον χαστουκίζουν συνεχόμενα. Το θύμα δεν αντιδρά και προσπαθεί να μην δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση.

Οι Αρχές που εξέτασαν προσεκτικά το βίντεο έχουν ταυτοποιήσει τα πρόσωπα και έχουν έρθει σε επαφή με το περιβάλλον του νεαρού.

Η υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σχετίζεται με τα θλιβερά γεγονότα των βανδαλισμών στο 4ο γυμνάσιο Πύργου τον περασμένο χειμώνα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης αυτής bullying, χθες έγινε έφοδος της Αστυνομίας με την Ειδική Ομάδα Ελέγχων και τη συνδρομή της ομάδας ΔΙΑΣ και άλλων υπηρεσιών της Δ.Α. Ηλείας.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές νεαρών ατόμων στην κεντρική πλατεία του Πύργου, δίπλα στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και μάλιστα εκείνη την ώρα βρισκόταν σε εξέλιξη γάμος.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση