HomeCity GuideΟι αγαπημένοι GADJO DILO για δύο συναυλίες στην Κρήτη !!

Οι αγαπημένοι GADJO DILO για δύο συναυλίες στην Κρήτη !!

Στα Χανιά και το Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Oι αγαπημένοι Gadjo Dilo πιστοί στο ραντεβού τους με το κοινό της Κρήτης , συνεχίζουν να εμφανίζονται πάνω από 12 χρόνια και όπως φαίνεται από την αγάπη που εισπράττουν από το κοινό, θα  διασκεδάζουμε μαζί τους για πολύ ακόμα!

Πραγματοποιούν δύο συναυλίες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 31 Αυγούστου στον Προμαχώνα San Salvatore στα Χανιά και την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Τεχνόπολις στο Ηράκλειο.

O ιδιαίτερος τους ήχος, ο «Manouche De Grec» όπως τον αποκαλούν και οι ίδιοι, είναι ένα πάντρεμα της μουσικής παράδοσης της gypsy jazz με τα χρώματα της ελληνικής μουσικής. Το πάθος των Gadjo Dilo παρασύρει κάθε φορά το κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει μαζί τους. Aυτοσχεδιάζουν, πειραματίζονται και με τραγούδια μιας άλλης εποχής μας μεταφέρουν μηνύματα σύγχρονα και ελπιδοφόρα!

Σωτήρης Πομόνης: Kιθάρα – Κώστας Μητρόπουλος: Kιθάρα – Σέργιος Χρυσοβιτσάνος: Βιολί

Γιώργος Τσιατσούλης: Ακορντεόν – Ηλιάνα Τσαπατσάρη : Φωνή – Γιώργος Ρούλος: Kοντραμπάσο

Οι Gadjo Dilo, η μπάντα που έχει γίνει συνώνυμο των ξεσηκωτικών live, με τη ξεχωριστή gypsy jazz μουσική τους, μας καλούν σε βραδιές βγαλμένες από άλλη εποχή, γεμάτες ρυθμό, τραγούδι και χορό την Τετάρτη 31/08 στα Χανιά και την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο

οι Gadjo Dilo έρχονται με gypsy jazz διάθεση και άρωμα Ελλάδας!

Τιμή Προπώλησης 13 ευρώ | Τιμή στο Ταμείο 15 ευρώ

Προπώληση Χανιά : Ζαχαροπλαστεία Σπιτικό

Προπώληση στα ταμεία Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ και Διαδικτυακά στο Ticketservices.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση