HomeΚΡΗΤΗΠαραδόθηκε στις αρχές ο 22χρονος «νταής» που επιτέθηκε σε 37χρονο

Παραδόθηκε στις αρχές ο 22χρονος «νταής» που επιτέθηκε σε 37χρονο

Στον εισαγγελέα οδηγείται μαζί με τον 17χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παραδόθηκε στις αρχές ο 22χρονος άνδρας που μαζί με έναν 17χρονο επιτέθηκαν σε 37χρονο σε παρκινγκ των Χανίων μαχαιρώνοντας και κλέβοντάς του το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 22χρονος χθες το βράδυ πήγε αυτοβούλως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και παραδόθηκε με τις αρχές να τον συλλαμβάνουν.

Την ίδια ώρα, στα χέρια των αστυνομικών βρίσκεται ο 17χρονος μαζί με τον 49χρονο πατέρα του.

Και οι τρεις αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Το αιματηρό επεισόδιο με θύμα έναν 37χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν ο άτυχος άνδρας την ώρα που πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο έξω από γνωστό κέντρο διασκέδασης είδε δύο άγνωστους άνδρες που του επιτέθηκαν λεκτικά.

Ο ίδιος μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε από το σημείο με τους δύο δράστες να τον ακολουθούν με το δικό τους ΙΧ και να τον παρενοχλούν.

Ο 37χρονος σταμάτησε λίγα μέτρα πιο μακριά και τους ζήτησε ξανά τον λόγο και ένας νέος καυγάς ξεκίνησε. Ο καυγάς πήρε άγριες διαστάσεις με τον έναν δράστη να βγάζει ένα μαχαίρι και να τον τραυματίζει στο πόδι και στη συνέχεια να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 37χρονου και να το κλέβει.

Το θύμα ειδοποίησε τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να τον παραλαμβάνει μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο «νταήδες» μετά που έκλεψαν το αυτοκίνητο του 37χρονου το παράτησαν σε ένα χαντάκι στην περιοχή των Χανίων προκαλώντας του μάλιστα και φθορές.

Οι αστυνομικοί το εντόπισαν και το παρέδωσαν στον 37χρονο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση