HomeΚΡΗΤΗΣυλλυπητήρια της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το θάνατο του Δημήτρη Γιαννουλάκη

Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το θάνατο του Δημήτρη Γιαννουλάκη

Η ανακοίνωσή της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ΝΟΔΕ Ηρακλείου για το θάνατο του Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ηρακλείου της ΝΔ, τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και ολόκληρη η τοπική κοινωνία, με οδύνη και βαθιά θλίψη δεχθήκαμε σήμερα, το θλιβερό άγγελμα της απώλειας ενός άξιου τέκνου της Κρήτης, του επιφανούς και κορυφαίου στελέχους της παράταξης μας, επί σειρά ετών προέδρου της ΝΟΔΕ μας και επιτυχημένου επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννουλάκη.

Πρόεδρε μας,

Θα θυμόμαστε πάντα την πολύπλευρη και ανεκτίμητη προσφορά Σου, η οποία δεν αποτελεί απλώς παρακαταθήκη για τη νεότερη γενιά των στελεχών μας, αλλά είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη  με την Ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Το ήθος Σου, η διάθεση προσφοράς, ο ενωτικός Σου λόγος και ο δυναμισμός Σου, αποτελούσαν και θα αποτελούν πάντα πηγή έμπνευσης και αγωνιστικότητας για όλους όσους θέλουν να προσφέρουν χρήσιμες υπηρεσίες στο κόμμα μας, στην φιλελεύθερη ιδεολογία αλλά και γενικότερα στον τόπο.

Αν και όλους εμάς στην Νέα Δημοκρατία, ο εκλιπών πρόεδρος μας, αισθανόταν σε όλη του την ζωή σαν ευρύτερη οικογένεια του, εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και ιδιαιτέρως στον γιο του Κώστα Γιαννουλάκη, αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ μας.

Θα σε θυμόμαστε πάντα Αγαπητέ και Σεβαστέ μας Πρόεδρε.

Να είναι ελαφρύ το χώμα της Κρητικής γης που θα σε σκεπάσει.

Διαφήμιση
Διαφήμιση