HomeΚΡΗΤΗΚατεβαίνει στην Κρήτη ο Σκλαβενίτης

Κατεβαίνει στην Κρήτη ο Σκλαβενίτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα μεγάλο επιχειρηματικό deal αναπτύσσεται τις τελευταίες ώρες στην Κρήτη.

Η μεγάλη και υγιής εταιρία σούπερ μάρκετ της Αθήνα «Σκλαβενίτης» κάνει ένα άνοιγμα κι εκτός Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τις τελευταίες ημέρες γίνονται ζυμώσεις ανάμεσα στον «Σκλαβενίτη» και γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Κρήτης προκειμένου να επιτευχθεί κάποια συνεργασία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ζυμώσεις είχαν αποτέλεσμα και οι υπογραφές έπεσαν με αποτέλεσμα ο «Σκλαβενίτης» να ετοιμάζεται να εγκατασταθεί και στην Κρήτη αγοράζοντας ένα μεγάλο ποσοστό μετοχών στη γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ του νησιού.

Είναι γνωστό ότι η αλυσίδα «Σκλαβενίτης» τον τελευταίο χρόνο είχε στόχο να κάνει ένα άνοιγμα κι εκτός Αττικής. Μάλιστα, τον περασμένο Απρίλη ανακοινώθηκε από την εταιρία ότι με βάση τον προγραμματισμό που έχει γίνει, το πρώτο κατάστημα εκτός Αττικής θα δημιουργηθεί στην Κόρινθο στα τέλη του έτους ή στις αρχές του 2015, ενώ σχεδιάζει και τη δημιουργία νέων αποθηκών τους επόμενους μήνες προκειμένου αυτές να στηρίξουν το νέο επενδυτικό βήμα της αλυσίδας.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Σκλαβενίτης διατηρεί ηγετική θέση στην αγορά της Αττικής κάτι που παραμένει στόχος της εταιρείας. Η αλυσίδα μέσα σε διάστημα επτά ετών τριπλασίασε το δίκτυο των καταστημάτων της και από 38 που αριθμούσε το 2007 στο τέλος του 2013 αριθμεί 110 σημεία

Η Σκλαβενίτης έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια 180 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο το 2013 πρόσθεσε στο ανθρώπινο δυναμικό της 1.100 άτομα (σ.σ. σήμερα η αλυσίδα απασχολεί 8.600 εργαζομένους).

Διαφήμιση
Διαφήμιση