HomeHL-SportsΑτρόμητος – ΟΦΗ 3-1

Ατρόμητος – ΟΦΗ 3-1

Mε ανατροπή και τρεις ασίστ του Κλωναρίδη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ήταν σε μεγάλα κέφια και με τρεις δικές του ασίστ προς τους Τζαβίδα, Μουνίθ, Κιάρτανσον ο Ατρόμητος έφερε τούμπα το 0-1 του Νέιρα και υπέταξε τελικά εύκολα με 3-1 τον ΟΦΗ, παρότι έχασε και πέναλτι με τον Μουνίθ.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Ατρόμητος νίκησε 3-1 τον ΟΦΗ στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα της Super League.

O έμπειρος επιθετικός έβγαλε και τις τρεις ασίστ στα γκολ που σημείωσαν οι Τζαβίδας (39΄), Μουνίθ (45+3΄), Κιάρτανσον (73΄), με τα οποία ανατράπηκε το προβάδισμα που είχε δώσει ο Νέιρα στους φιλοξενούμενους στο 34΄.

Με τα περισσότερα μεταγραφικά αποκτήματα τους στην αρχική ενδεκάδα, ήταν φυσιολογικό οι δύο ομάδες να χρειαστούν ένα διάστημα προσαρμογής.

Πράγματι στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης δεν υπήρξαν επικίνδυνες φάσεις, όμως στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν.

Στο 50΄ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία να «κλειδώσει» το ματς. Ο Τζαβίδας κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνίθ όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Στέφενς.

Ωστόσο, τα κατάφερε στο 73΄ χάρη σε ακόμα μία ενέργεια του Βίκτωρα Κλωναρίδη που έκανε την κούρσα από δεξιά και έδωσε «έτοιμο γκολ» στον Κιάρτανσον.

Ο Ισλανδός δεν είχε πρόβλημα να «σπρώξει» τη μπάλα στα δίχτυα και να συνδυάσει με γκολ το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια δίκαιη νίκη για την ομάδα του Κρις Κόουλμαν που ξεκίνησε «με το δεξί» τη σεζόν.

Γκολ: 34′ Νέιρα (ΟΦΗ), 39′ Τζαβίδας (Ατρόμητος), 45’+3 Μουνίθ (Ατρόμητος), 73′ Κιάρτανσον (Ατρόμητος)

51′ Ο Στέφενς απέκρουσε το πέναλτι του Μουνίθ.

Κίτρινες κάρτες: Μουνίθ, Έρλινγκμαρκ – Γιαννούλης, Ντίκο, Μπαλογιάννης, Βούρος

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κυβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Έντερ Γκονθάλεθ, Κουέν, Μουνίθ (66′ Έρλινγκμαρκ), Κλωναρίδης (78′ Ροτάριου), Τζαβίδας (58′ Κιάρτανσον), Ρομπάιγ (79′ Τζοβάρας).

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στέφενς, Λάρσον, Γιοχού (57′ Βούρος), Γιαννούλης, Μπαλογιάννης (70′ Θοράρινσον), Μεγιάδο (70′ Στάικος), Ντιουσέ, Τοράλ, Μπουζούκης (56′ Μαρινάκης), Ντίκο (81′ Θεοδοσουλάκης), Νέιρα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση