HomeHL-TOPΣΟΚ: Νεκρός 51χρονος οδηγός μηχανής -Καταπλακώθηκε από δέντρο – video, photos

ΣΟΚ: Νεκρός 51χρονος οδηγός μηχανής -Καταπλακώθηκε από δέντρο – video, photos

Σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός έχει σημάνει σε Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ και Αστυνομία στο Ηράκλειο όταν άνδρας καταπλακώθηκε από δέντρο και σκοτώθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στο ύψος του Κρητικού φούρνου, λίγο πριν από το Α’ Νεκροταφείο Ηρακλείου όταν το δέντρο έπεσε πάνω στον άτυχο 51χρονο ενώ εκείνος ήταν σταθμευμένος στο φανάρι.

Παρότι ο άτυχος άνδρας φορούσε κράνος ο θάνατος – σύμφωνα με μαρτυρίες – ήταν ακαριαίος καθώς το κράνος κόπηκε στα δύο.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες του cretapost πρόκειται για ένα τεράστιο δέντρο το οποίο κλείνει και τα δύο ρεύματα της λεωφόρου Δημοκρατίας ενώ από την εκρίζωση έσπασαν και οι πλάκες του πεζοδρομίου.

Σημειώνεται πως από θαύμα δε θρηνήσαμε περισσότερα θύματα καθώς πρόκειται για ένα σημείο ιδιαίτερα πολυσύχναστο με αρκετό κόσμο να περπατά καθημερινά στα πεζοδρόμια της λεωφόρου.

dentro-dimokratias7

dentro-dimokratias
dystixima-dimokratias dystixima-dimokratias2

Στο σημείο βρίσκονται επίσης 4 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 14 πυροσβέστες καθώς και άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ Ηρακλείου οι οποίοι συνέδραμαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού του πτώματος. Οι πυροσβέστες έκοψαν το δέντρο προκειμένου να απεγκλωβιστεί ο άτυχος άνδρας και προκειμένου να μπορέσουν να το απομακρύνουν από το οδόστρωμα. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως, μέχρι στιγμής, έχουν μαζευτεί περισσότεροι από 10 τόνοι ξύλα μόνο από το δέντρο.

Διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο ωστόσο ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε βρει ήδη τραγικό θάνατο.

Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

dystixima-dimokratias3 dystixima-dimokratias4 dystixima-dimokratias5 dystixima-dimokratias6

Διαφήμιση
Διαφήμιση