HomeHL-9Μαχαίρωμα στο γλέντι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος

Μαχαίρωμα στο γλέντι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 25χρονος

Πότε απολογείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του εισαγγελέα πέρασαν σήμερα το πρωί οι τρεις δράστες που κατηγορούνται για το μαχαίρωμα που σημειώθηκε σε γλέντι που πραγματοποιήθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου με θύματα δύο αδέρφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο εισαγγελέας άσκησε στον 25χρονο ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 25χρονος πήρε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί το μεσημέρι της Παρασκευής.

Επίσης στον 43χρονο και στον 42χρονο τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες σε βαθμό πλημμελήματος και μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Επικοινώνησε με τις αρχές ο 20χρονος

Ο τέταρτος εμπλεκόμενος της υπόθεσης ο οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από τις αρχές έκανε την εμφάνισή του. Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost ο δικηγόρος του 20χρονου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να παραδοθεί στις αρχές και αύριο αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει.

Πώς έγινε το αιματηρό περιστατικό

Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και στο χωριό Πολυθέα στο Καστέλλι Πεδιάδος πραγματοποιούνταν κρητικό γλέντι για την γιορτή της Παναγίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, όλα ξεκίνησαν από παρέα ατόμων που φέρονται να ενοχλούσαν τον κόσμο στην πίστα που επιχειρούσε να χορέψει. Έχοντας όλοι καταναλώσει αρκετές ποσότητες αλκοόλ η παρεξήγηση δεν άργησε να έρθει με αποτέλεσμα, μετά από έναν σύντομο διαπληκτισμό, ο 25χρονος να μαχαιρώσει τα δύο αδέρφια 24 και 20 χρονών.

Στην Εντατική ο ένας αδερφός

Ο 20χρονος άνδρας νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ μετά από χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, ο 20χρονος έχει δεχθεί τραύματα από μαχαίρι στον θώρακα τα οποία κρίνονται σοβαρά από τους γιατρούς.

Την ίδια ώρα, στο Βενιζέλειο βρίσκεται ο 24χρονος αδερφός του ο οποίος φέρει τραύματα στην πλάτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση