HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από την Τρίτη και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Τρίτη 16 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Ανθούσα, Cactus Beach, Ariadne, villa Kirki και στην περιοχή έναντι του ξενοδοχείου Alexander Beach.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Αλικαρνασσό, στις περιοχές των φυλακών Αλικαρνασσού, σων εκγατστάσεων της ΔΕΠΑΝΑΛ, του πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής Ηρακλείου, του Δημοτικού σταδίου Αλικαρνασσού, του κέντρου ειδικών παίδων Ζψοδόχος Πηγή, της ταβέρνας Ακρωτήρι και στις οδούς Μικράς Ασίας, Προκοπίδη, Ελ.Βενιζέλου, Μινωτάυρου, Θεοτοκοπούλου, Αγ, Νεκταρίου και Νικ.Καζαντάκη.

Από τις 8.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά, στην περιοχή της επιχείρησεις GOOD YEAR και στις οδούς Ομήρου, Καστοριάς, Θουκιδίδου, Μαυσώλου, Μιλτ.Καράτζη, Ιασίου.

Τετάρτη 17 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο  Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές, ξενοδοχείων Belvedere, θαλασσινό αστέρι, Eri beach, Silva mariis, Γλάρος, Νόρα, κέντρων Ροδάνθη και Ακρόπολη, συγκροτήματος Κασαβέτη, κέντρο Star water park, Δημοτικού σχολείου, εκκλησιών Ευαγγελισμού και Αγ.Παρασκευής.Στην κεντρική, παραλιακή οδό και οδό προς Κρέτα Μάρις, στην περιοχή του camping Δανδαρή καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές της επιχείρησης Everest και του ξενοδοχείου Katrin.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Κάτω Καλέσσα, στην περιοχή του ελαιουργείου Αλμπαντάκη και του Συνεταιρισμού Καλεσσίων.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Τύλισσο, στον κεντρικό δρόμο προς Τύλισσο, στην περιοχή του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σκουλά.

Πέμπτη 18 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις Κ.Γούβες στην περιοχή από τη διακλάδωση των Γουρνών μέχρι τη διακλάδωση των Πάνω Γουβών, και στην περιοχή από την παραλία Κ.Γουβών από το ξενοδοχείο Διογένης Παλλάς έως το κάμπινγκ Γουβών περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Μον Ρεπό, Gouves Park, Μαρίνα, Astir Beach, Magda Hotel, Kalia Beach, Λάβρις και Αφροδίτη. Επίσης στις περιοχές από τον Αποσελέμη ποταμό μέχρι τη διακλάδωση των Κάτω Γουβών, περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Amirandes, Πάνθεων, Μαριγιάννα, Δαριβιανάκη, Studios Elpida, St. Constantin, Kaissa.Επίσης στις περιοχές Λεμονιές και παραλία Αγ.Κων/νου καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες κιν.τηλεφωνίας των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στον Αγ.Ιωάννη το Χωστό στην περιοχή του ζαχαροπλαστείου Χρονιάρη. (Κανάρια) και στις οδούς Μάνου Κατράκη από την οδό Αγ.Ιώαννη Χωστού μέχρι το κατάστημα ελαστικών Μαστρακούλη, Αγ.Ιωάννη Χωστού από την οδό Βεργίνας μέχρι την οδό Μ.Κατράκη και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας από την οδό Αγ.Ιωάννη Χωστού μέχρι την οδό Γαύδου.Επίσης στην οδό Γαύδου.

Παρασκευή 19 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές του πρώην Δημαρχείου Γουβών του οικισμού Γουρνών, της παραλίας Κουβοχωρίου και στο Κουβοχώρι, των κτηριακών εγκαταστάσεων του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε, στις εγκαταστάσεις της πρώην Αμερικάνικης Βάσης, του ΔΕΚΚ, του κάμπινγκ και του κολυμβητηρίου Γουβών, των διαμερισμάτων Memories του ξενοδοχείου Ζορμπάς και στην περιοχή μετά τις Γούρνες Πεδ., στο βόρειο παράλληλο της εθνικής, πίσω από το ξενoδοχείο VILLA MARIA, καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών και περιοχών.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μαραθίτη στην περιοχή του αρδευτικού Πλαϊνιώτη, στην περιοχή έναντι του πρατηρίου υγρών καυσίμων SHELL και στη λεωφ.Εθνικής Αντίστασης από την οδό Ν.Φωκά μέχρι την οδό Μ.Χατζηδάκη μετά παρόδων.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές του ξυλουργείου Νταγιάση στη Φορτέτσα, στο Μαραθίτη, στις Βασιλειές στη Σίλαμο και τον Αγ.Βλάσης καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Σάββατο 20 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Χερσονήσου, στις περιοχές του ξενοδοχείων Knosos Royal Village, Χρυσή Αμμουδιά, Annabelle Village, Καλουτσάκη, Creta Maris, Terra Maris, , Albatros, Heronissos, της παραλιακής οδού προς το Λιμεναρχείο Χερσονήσου.Επίσης στην περιοχή Σαραντάρι.

Από τις 7 έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.

Διαφήμιση
Διαφήμιση