HomeΕΛΛΑΔΑΡόδος: Νεαροί ξυλοκόπησαν με λοστό 18χρονο για να τον ληστέψουν

Ρόδος: Νεαροί ξυλοκόπησαν με λοστό 18χρονο για να τον ληστέψουν

Ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άγρια ληστεία σε βάρος 18χρονου, κατηγορούνται ότι τέλεσαν τέσσερις νεαροί ηλικίας 17,18,19 και 20 ετών αντίστοιχα, χθες τα ξημερώματα στην πόλη της Ρόδου. Οι δράστες φέρονται να τον χτύπησαν με λοστό αλλά και με τα χέρια τους φορώντας κράνος.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, ήταν λίγο πριν από τη μία χθες τα ξημερώματα, και ο 18χρονος κινούνταν πεζός στην πόλη της Ρόδου, ενώ οι τέσσερις νεαροί επέβαιναν σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμή αιτίες, οι τέσσερις νεαροί άνδρες ακολούθησαν τον 18χρονο και κάποια στιγμή τον προσέγγισαν και φορώντας κράνη μοτοσυκλετιστή του επιτέθηκαν με λοστό.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι δράστες κατάφεραν να του αφαιρέσουν με τη βία από την κατοχή του ένα ρολόι χειρός και τσαντάκι με διάφορα προσωπικά αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή. Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, αστυνομικοί της οποίας στο πλαίσιο της διαλεύκανσης της υπόθεσης ξεκίνησαν να αναζητούν στοιχεία καταφέρνοντας πολύ γρήγορα να προσδιορίσουν τα στοιχεία του οχήματος των δραστών αλλά και να εντοπίσουν και να προσαγάγουν δύο εξ αυτών. Μέχρι χθες το απόγευμα στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκονταν και οι τέσσερις εμπλεκόμενοι.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το αφαιρεθέν ρολόι χειρός, προσωπικά αντικείμενα του 18χρονου, ένα κράνος μοτοσικλετιστή, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σε βάρος του 17χρονου, 18χρονου, 19χρονου και 20χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία με την οποία χθες το απόγευμα προσήχθησαν ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου για να τους ασκηθεί ποινική δίωξη.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση