HomeHL-9Ο Ερικ Λάρσον o εκλεκτός του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνας-Video-

Ο Ερικ Λάρσον o εκλεκτός του ΟΦΗ για το δεξί άκρο της άμυνας-Video-

Ο Έρικ Λάρσον έπαιξε για τελευταία φορά με τη Μάλμε και ετοιμάζεται για Ηράκλειο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Έρικ Λάρσον πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα της Μάλμε με τη Ντουντελάνζ και είναι έτοιμος για να αποχαιρετήσει τους Σουηδούς και να μετακομίσει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Τα τελευταία του λεπτά με τη Μάλμε έπαιξε το βράδυ της Πέμπτης  ο κλεισμένος από τον ΟΦΗ, Έρικ Λάρσον.

O Σουηδός μπακ πέρασε αναγκαστικά στο 78 λεπτό του εκτός έδρας αγώνα με τη Ντουντελάνζ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League στη θέση του Όλσον που τραυματίστηκε.

Αυτή ήταν η   τελευταία συμμετοχή του 31χρονου αμυντικού με τη Μάλμε, καθώς απομένουν τα τυπικά για να φορέσει τα ασπρόμαυρα των Κρητικών.

Για την ιστορία το ματς έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2 και οι Σουηδοί προκρίθηκαν χάρη στη νίκη τους με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο διεθνής μπακ μετρά 151 ματς με την Μάλμε, από το 2018 που πήγε εκεί και μάλιστα σε αυτό το διάστημα κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ ξεκίνησε από την Γκέλφε και συνέχισε στη Σούντσβαλ.

Με 40 συμμετοχές και στα Κύπελλα Ευρώπης (2 γκολ/2 ασίστ) προβάλει ως μία πολύ καλή κίνηση, ενώ αυτή την ώρα δεν έχει ξεκινήσει στο παιχνίδι της Μάλμε με την Ντουντελάνζ για το Europa League αλλά είναι στον πάγκο, προφανώς γιατί έχει «κλείσει» ώστε να γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ»

.

Διαφήμιση
Διαφήμιση