HomeHL-9Στη… φυλακή ο 33χρονος για τον βιασμό

Στη… φυλακή ο 33χρονος για τον βιασμό

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για τη… φυλακή έλαβε σήμερα ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 32χρονη ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ στο Ρέθυμνο.

Ο ίδιος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός και πώς ό,τι έγινε, συνέβη με την συγκατάθεση της 32χρονης.

Ωστόσο, τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Μάλιστα, στα χέρια τους βρισκόταν και το πόρισμα του ιατροδικαστή το οποίο έκανε λόγο για κακώσεις που εντοπίστηκαν και παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Το χρονικό

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η 32χρονη το Σάββατο βρέθηκε στα Ανώγεια και διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία οι αρχές προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή δύο ατόμων, του 33χρονου και ενός 45χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Κατά την προανάκριση ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 33χρονος συνελήφθη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση