HomeHL-9Ρέθυμνο: Απολογείται ο 33χρονος για τον βιασμό

Ρέθυμνο: Απολογείται ο 33χρονος για τον βιασμό

Αρνείται τις κατηγορίες ο 33χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ρεθύμνου θα περάσει σήμερα ο 33χρονος που κατηγορείται ότι βίασε μία 32χρονη ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση όμως της κοπέλας.
Ο 33χρονος βρέθηκε την Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα και αφού του άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα του βιασμού ζήτησε και έλαβε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί σήμερα.

Τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Να σημειωθεί ότι ιατροδικαστής, σύμφωνα με δημοσίευμα του iefimerida έχει εξετάσει τη νεαρή γυναίκα από την Αθήνα και σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπίσει κακώσεις που παραπέμπουν σεξουαλική κακοποίηση ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάποια ουσία στον οργανισμό της και εάν της χορηγήθηκε το «χάπι του βιασμού».

Το χρονικό

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η 32χρονη το Σάββατο βρέθηκε στα Ανώγεια και διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία οι αρχές προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή δύο ατόμων, του 33χρονου και ενός 45χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Κατά την προανάκριση ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση