HomeHL-SportsΒόλος – ΟΦΗ 2-1

Βόλος – ΟΦΗ 2-1

Οι Βολιώτες το τουρνουά «Φλόγα» σε ένα ματς που μόνο φιλικό δεν έδειχνε

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Βόλος ήταν ο νικητής του τελικού κόντρα στον ΟΦΗ.
Με τους Βολιώτες να επικρατούν των Κρητικών με 2-1 σε ένα ματς που δεν θύμισε σε τίποτα φιλικό, ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο.
 Σε ένα παιχνίδι που από σημείο και μετά στο δεύτερο ημίχρονο μόνο φιλικό δεν θύμιζε, ο Βόλος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ και κατέκτησε το τουρνουά «Φλόγα».
Ένα τουρνουά φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου και του ιδρύματος ΕΛΕΠΑΠ, μιας και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε αυτά τα δύο ιδρύματα.
Οι Βολιώτες ήταν καλύτεροι, αλλά η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να μην υπήρχε αυτή η ένταση ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο όπου δεν ήξερες από ποια φάση θα ξεκινήσει καβγάς ανάμεσα στους παίκτες και των δύο ομάδων.
Πως ξεκίνησαν οι ομάδες

Ο γηπεδούχος Βόλος ξεκίνησε με 4-2-3-1 με τον Παπαδόπουλο κάτω από τα δοκάρια, τον Τάχαο δεξί μπακ, τους Πίρινεν και Ροντρίγκο στόπερ και τον Λυμπεράκη αριστερό μπακ.

Οι Μπαριέντος και Ουενταόγκο ήταν τα αμυντικά χαφ, με τους Πάολο Φερνάτες, Ντέλετιτς και Βίκτορ Φερνάντες πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Ο ΟΦΗ προτίμησε το 4-3-3 και συγκεκριμένα ο Σωτηρίου ήταν κάτω από τα δοκάρια, ενώ την αμυντική τετράδα από δεξιά προς αριστερά αποτέλεσαν οι Μαρινάκης, Ουές, Γιαννούλης, Πασαλίδης.

Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Στάικος, Ντιουσέ, Τοράλ και στην επίθεση οι Μπαλογιάννης, Μπουζούκης, Τσιλιανίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση