HomeHL-GreeceΥπ. Μετανάστευσης: Δίνει στοιχεία για τον Πακιστανό γυναικοκτόνο-Πώς μπέρδευε τις Αρχές

Υπ. Μετανάστευσης: Δίνει στοιχεία για τον Πακιστανό γυναικοκτόνο-Πώς μπέρδευε τις Αρχές

Με διαφορετικά ονόματα στις αρχές και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μοναδικό φάκελο στα αρχεία της υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται ο 22χρονος Πακιστανός γυναικοκτόνος της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές του υπ. Μετανάστευσης, ο αλλοδαπός, φερόμενος ως δολοφόνος της 17χρονης, έχει καταθέσει μια φορά αίτημα Ασύλου, τον Ιούλιο του 2021, αίτημα το οποίο εντός 15 ημερών είχε απορριφθεί. Αίτημα επί του οποίοι κατέθεσε μεταγενέστερα εκπρόθεσμη προσφυγή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στα αρχεία της Υπηρεσίας Ασύλου εμφανίζεται με μοναδικό φάκελο και έχει στην κατοχή του ένα δελτίο ταυτότητας αιτούντος άσυλο.

Με διαφορετικά ονόματα στις αρχές και διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης -Πώς μπέρδευε για την ταυτότητά του

Σύμφωνα με πληροφορίες των προηγούμενων ημερών, ο 22χρονος γυναικοκτόνος εμφανιζόταν στις Αρχές με διαφορετικά ονόματα και είχε δώσει διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης, αλλά από τα δακτυλικά αποτυπώματα είχε προκύψει ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Συγκεκριμένα, εμφανιζόταν στις αρχές με δύο διαφορετικά ονόματα, τρία διαφορετικά επίθετα, τρία διαφορετικά πατρώνυμα, τέσσερα διαφορετικά μητρώνυμα. Ηταν επίσης δηλωμένος με δύο διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Ο 22χρονος δολοφόνος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών ενώ εντύπωση προκαλεί η ευκολία αφενός της διαφυγής στη Θεσσαλονίκη και αφετέρου η εισχώρησή του σε γκρουπ παράνομων μεταναστών που πέρασαν στα σύνορα. Για αυτό και παράλληλα διεξάγεται έρευνα για όσους του παρείχαν κρυψώνες και διευκολύνσεις, αλλά και για τον τρόπο που επικοινώνησε με παράνομους διακινητές.

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος Πακιστανός θα απολογηθεί σήμερα μετά τη νέα 24ωρη προθεσμία που πήρε χθες από τον ανακριτή. Ο ίδιος έχει ομολογήσει προφορικά στους αστυνομικούς, μετά τη σύλληψή του στα Σκόπια, ότι δολοφόνησε την 17χρονη Νικολέτα μετά από καβγά στο σπίτι της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση