HomeHL-9Με τροχαίο «μαϊμού» ζήτησαν 40.000 ευρώ, όμως δεν έβρισκαν το σπίτι

Με τροχαίο «μαϊμού» ζήτησαν 40.000 ευρώ, όμως δεν έβρισκαν το σπίτι

Η ηλικιωμένη είχε μαζέψει τα χρήματα και τους… περίμενε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι επιτήδειοι απατεώνες με τις τηλεφωνικέ απάτες για δήθεν τροχαία «ξαναχτύπησαν». Αυτή τη φορά στο Ρέθυμνο όπου μια 70χρονη παρ’ ολίγον να πέσει θύμα μια τέτοιας απάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα ξεκίνησαν χθες όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα που υποτίθεται ότι ήταν η κόρη της και της είπε ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα. Οι λεπτομέρειες του υποτιθέμενου τροχαίου κλόνισαν 70χρονη, αφού σύμφωνα με το σενάριο των απατεώνων, η κόρη της είχε παρασύρει με το αυτοκίνητο μια γυναίκα με το παιδί της το οποίο και είχε σκοτωθεί! Λίγο αργότερα το ακουστικό πήρε μια άλλη γυναίκα που  υποτίθεται ότι ήταν δικηγόρος και ζητούσε 40.000 ευρώ, προκειμένου να γλιτώσει η κόρη της τη φυλακή. Παράλληλα ζήτησε τη διεύθυνση της γυναίκας για να περάσουν να πάρουν τα χρήματα οι υποτιθέμενοι αστυνομικοί.

Η ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στον πανικό της μάζεψε όσα περισσότερα χρήματα είχε αλλά και κοσμήματα και στη συνέχεια περίμενε τους «αστυνομικούς» να έρθουν.

Αυτό όμως δεν συνέβη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost δεν βρήκε το σπίτι και τότε, κατάλαβε ότι παρ’ ολίγον να πέσει θύμα απάτης και ενημέρωσε τις αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση