HomeHL-9Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος για της 32χρονης-Πότε απολογείται

Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο 33χρονος για της 32χρονης-Πότε απολογείται

Τι διώξεις φέρει-Τι ισχυρίστηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το κατώφλι της πόρτας του Δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου πέρασε λίγο πριν τις 7:30 το απόγευμα ο 33χρονος άνδρας που κατηγορείται πως βίασε μια 32χρονη στα Ανώγεια.

Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και ο 33χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τετάρτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 33χρονος υποστήριξε ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση με συναίνεση όμως της κοπέλας.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost η 32χρονη το Σάββατο βρέθηκε στα Ανώγεια και διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια. Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη σε βάρος της, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Μετά την καταγγελία οι αρχές προσήγαγαν τον 33χρονο και τον 45χρονο φίλο του, στη συνέχεια όμως συνελήφθη ο 33χρονος με την κατηγορία του βιασμού.

Διαμαρτυρία από μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης

Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου κατά τη μεταφορά του κατηγορούμενου από τα κρατητήρια στο γραφείο του Εισαγγελέα σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων  είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ρεθύμνου μέλη της Φεμινιστικής Αλληλεγγύης και κρατώντας διαδήλωναν κατά των βιασμών με σύνθημα «Για τους βιασμούς φταίνε οι βιαστές-Καμία μόνη».

rethymno-diamartyria
Πηγή φωτογραφίας: ertnews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση