HomeΚΡΗΤΗΣτην Γαύδο η Oδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Στην Γαύδο η Oδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Εξέτασε 65 κατοίκους  και πραγματοποίησε 85 οδοντιατρικές θεραπείες 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην ακριτική Γαύδο  ταξίδεψε η οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης μετά από πρόσκληση του του Πολιτιστικού συλλόγου του νησιού και τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης  και του Δήμου Γαύδου. Ήταν μία επιτυχημένη  κοινή δράση που είχε στόχο στην πρόληψη και θεραπεία της στοματική υγείας των κατοίκων της Γαύδου.

1-12

Η κινητή μονάδα επισκέφτηκε από τις 27 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου το ακριτικό νησί, όπου εξέτασε 65 κατοίκους  και πραγματοποίησε 85 οδοντιατρικές θεραπείες  (όπως σφραγίσματα , εξαγωγές).Τοπικοί φορείς και κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Κρήτης για το ενδιαφέρον της αλλά και την κοινωνική της φροντίδα στο απομακρυσμένο ακριτικό νησί.

2-7

Από την πλευρά της η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Γιώργου Πιτσούλη, Αντιπεριφερειάρχη Πρόληψης (υπευθύνου κινητών Μονάδων)και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τον  οδοντίατρο Γιώργο Παπαδάκη για την εθελοντική του προσφορά, τους εργαζόμενους της κινητής οδοντιατρικής μονάδας, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης  δράσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση