HomeCity GuideΜε επιτυχία η συναυλία του μουσικού συνόλου του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου

Με επιτυχία η συναυλία του μουσικού συνόλου του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου

Στη Δημοτική Κοινότητα Σίβας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή συναυλία του Ωδείο Δήμου Ηρακλείου το βράδυ του Σαββάτου 6 Αυγούστου, στο Δημοτικό Πάρκο Αγίας Παρασκευής στη Δημοτική Κοινότητα Σίβα της Δημοτικής Ενότητας Παλιανής. Τα μέλη του Μουσικού Συνόλου του Ωδείου, που είναι μουσικοί της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κρήτης Δήμου Ηρακλείου και σπουδαστές του Ωδείου Δήμου Ηρακλείου, απέδωσαν με εξαιρετικό τρόπο έργα των G.F. Telemann και A. Vivaldi και κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.
synavlia-odiou-sti-siva-f2
Παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, οι Αντιδήμαρχοι Ρένα Παπαδάκη (Πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ που έχει την ευθύνη του Ωδείου), Κώστας Βαρδαβάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης, η Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης «Ηράκλειο 3.7.5.» Ειρήνη Σενετάκη, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Σίβα, Βενεράτου, Αυγενικής κ.ά.
synavlia-odiou-sti-siva-f4
Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο της δημιουργίας της Θερινής Ακαδημίας του Ωδείου, η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά πιλοτικά φέτος και από το καλοκαίρι του 2023 ο στόχος είναι να λειτουργήσει κανονικά κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο, με σεμινάρια, εκδηλώσεις, συναυλίες κ.λπ.
synavlia-odiou-sti-siva-f4

Βιολιά Μουσικού Συνόλου Ωδείου Δήμου Ηρακλείου:

Γιώργος Δασκαλάκης

Γιάννης Μαγειρόπουλος

Νίκος Παπαδάκης

Γεώργιος Χλιαβώρας

Συμμετείχαν:

Μιχάλης Κοντός, τσέλο

Λευτέρης Μπουτσόλης, μπάσο

Ασπασία Καραλή, τσέμπαλο

Διαφήμιση
Διαφήμιση