HomeHL-GreeceΠεριστέρι: Με δυο διαφορετικά ονόματα και τρεις ημερομηνίες γέννησης ο δολοφόνος της Νικολέτας

Περιστέρι: Με δυο διαφορετικά ονόματα και τρεις ημερομηνίες γέννησης ο δολοφόνος της Νικολέτας

Από τις κινήσεις του δράστη προκύπτει ότι δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο διαφορετικά ονόματα και τρεις διαφορετικές ηλικίες εμφανιζόταν ο 20χρονος -αν είναι 20 ετών- δολοφόνος της 17χρονης Νικολέτας, όπως διαπίστωσαν οι αρχές που τον συνέλαβαν.

Όπως αποκαλύπτει το MEGA, ο πακιστανικής καταγωγής άντρας που -σύμφωνα με όσα έχει παραδεχτεί προφορικά στις αρχές- δολοφόνησε τη 17χρονη Νικολέτα μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι, είχε μπλεξίματα και με τα ναρκωτικά.

Το «έσκασε» με τρένο

Από τις κινήσεις του δράστη όλες αυτές τις ημέρες, προκύπτει ότι δεν είχε καμία διάθεση να παραδοθεί, παρά τις πληροφορίες περί που αντιθέτου που διέρρεαν άνθρωποι από το περιβάλλον του.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως οι αστυνομικοί που έχουν συναναστραφεί μαζί του ισχυρίζονται πως δεν έχει μετανιώσει καθόλου για την πράξη του αυτή…

Πώς οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Το λάθος του δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας

Κάποια στιγμή 20χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

tanea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση