HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 8 Αυγούστου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στην περιοχή του εργοταξίου του νέου αεροδρομίου και στα χωριά Άνω και Κάτω Καρουζανά.Στον οικισμό Τσίγκουνα στην περιοχή του ποιμνιοστασίου Σηφάκη, του ελαιουργείου Χουλάκη και σε όλα τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 10 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο χωριό Σγουροκεφάλι, στην περιοχή της εξόδου της Επισκοπής προς το Σγουροκεφάλι.                 Εξυπηρέτηση

Τρίτη 9 Αυγούστου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μαραθίτη στην περιοχή του αρδευτικού Πλαϊνιώτη, στην περιοχή έναντι του πρατηρίου υγρών καυσίμων SHELL και στη λεωφ.Εθνικής Αντίστασης από την οδό Ν.Φωκά μέχρι την οδό Μ.Χατζηδάκη μετά παρόδων.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο λ.Χερσονήσου στην οδό Δημοκρατίας, στο δρόμο προς Creta maris, στην περιοχή του s.m.Αριάδνη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Ευαγγελισμός.

Τετάρτη 10 Αυγούστου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στο κέντρο Τυμπακίου, στην περιοχή βόρεια του φροντιστηρίου Στεφανάκη των οικιών Καλιωνάκη,Ιερωνυμάκη και της νεοανεγειρόμενης οικίας Κατσούλα Στυλιανής.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα στις περιοχές των επιχειρήσεων Κοκολάκη, τυροκομείο Ξυλούρη. Στα χωριά Άνω και Κάτω Μούλια, στην περιοχή του ποιμνιοστασίου Καψάλη, στις κεραίες αναμετάδοσης τηλεόρασης ΕΡΤ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Πέμπτη 11 Αυγούστου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στα χωριά Άνω και Κάτω Κερά και στην περιοχή της οικίας Μεταξά.

Παρασκευή 12 Αυγούστου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Κορακοβούνι, στην περιοχή της επιχείρησης Φοινίτσης και της εκκλησίας του Αγ.Γεωργίου.Στις οδούς Στέφανου Φοινίτση και Μιχ Κουρμούλη μετά παρόδων.

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Κορακοβούνι, στην οδό Ντοστογέφσκι από την οδό Μενελάου Ξυλούρη μέχρι το συνεργείο αυτοκινήτων Δασκαλάκη και στις οδούς Καμπιτομαθιού και Μάνου Χατζηδάκη.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση