HomeΕΛΛΑΔΑΤρόμος για ανήλικο στην Αγία Παρασκευή: 17χρονοι τον απείλησαν με γκλομπ και σφυρί

Τρόμος για ανήλικο στην Αγία Παρασκευή: 17χρονοι τον απείλησαν με γκλομπ και σφυρί

Για να τον ληστέψουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τρόμος για ανήλικο στην Αγία Παρασκευή. Το βράδυ της 4ης Αυγούστου δύο 17χρονοι που κινούνταν με αυτοκίνητο στην περιοχή, τον πλησίασαν και τον ακινητοποίησαν με γκλομπ και πλαστικό σφυρί για να τον ληστέψουν. Του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο, χρήματα και την ταυτότητά του.

Το θύμα μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι (5/8) στην Αγία Παρασκευή από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της περιοχής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας για ληστεία σε βάρος ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα ένας από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και άλλος, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο και τα κινητά τους τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση