HomeHL-LifestyleΠιρς Μπρόσναν: Γιορτάζει την 21η επέτειο του γάμου του με την Κίλι Σέι Σμιθ

Πιρς Μπρόσναν: Γιορτάζει την 21η επέτειο του γάμου του με την Κίλι Σέι Σμιθ

«Χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα σήμερα», έγραψε για τη σύζυγό του ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την 21η επέτειο του γάμου τους γιορτάζουν σήμερα, Πιρς Μπρόσναν και Κίλι Σέι Σμιθ. Για την ιδιαίτερη ημέρα, ο διάσημος «Τζέιμς Μποντ» δεν θα μπορούσε να μην κάνει μία δημόσια αφιέρωση στη σύζυγό του.

Μέσα από το προφίλ του στο Instagram, ο 69χρονος ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία τους από την ημέρα του γάμου τους, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου, Κίλι, χορέψαμε εκείνο το βράδυ και χορεύουμε ακόμα σήμερα.  Θα το έκανα όλο ξανά».

Δείτε την ανάρτησή του

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1994 και παντρεύτηκε στην Ιρλανδία, τον Αύγουστο του 2001. Οι δυο τους έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον Ντίλαν, 25 ετών και τον Πάρις, 21 ετών.

Ο Πιρς ανά διαστήματα αναφέρεται στο γάμο του και στην αγάπη του για τη γυναίκα του. Σε παλιότερη συνέντευξή  του στην Independent είχε δηλώσει: «Λατρεύω τη ζωντάνια της, το πάθος της. Έχει αυτή τη δύναμη χωρίς την οποία δεν θα μπορούσα να ζήσω. Όταν η Κίλι με κοιτάζει, γίνομαι αδύναμος».

Μία άλλη φορά, μιλώντας στο People είπε πως το ότι περνούν μαζί ποιοτικό χρόνο είναι ένα βασικό συστατικό ενός πετυχημένου γάμου.

«Η γυναίκα μου και εγώ κάναμε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι τη Σάντα Μπάρμπαρα – πήγαμε για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο και να κοιτάξουμε σπίτια και να πιούμε υπέροχο κρασί», είπε τότε και πρόσθεσε: «Δεν ακούγαμε καμία μουσική, αλλά απλώς ακούγαμε τους ήχους της φωνής ο ένας του άλλου».

pris-gamos-2
protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση