HomeHL-9Μεθυσμένος «έσπασε» τα πάντα στο σπίτι των πεθερικών του

Μεθυσμένος «έσπασε» τα πάντα στο σπίτι των πεθερικών του

Έψαχνε την γυναίκα του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία οικογένεια σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου όταν ο 38χρονος γαμπρός τους πήγε στο σπίτι τους και «έσπασε» τα πάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα με «πρωταγωνιστή» τον 38χρονο άνδρα ο οποίος μετά που κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ αποφάσισε να πάει στο σπίτι των πεθερικών του προκειμένου να βρει την σύζυγό του.

Όπως αναφέρει η καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, στο σπίτι εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η 30χρονη σύζυγός του, η 53χρονη πεθερά του και ο 55χρονος πεθερός του.

Εκείνος μόλις έφτασε στο σπίτι άρχισε να φωνάζει και ξεκίνησε ένας άγριος καυγάς. Μάλιστα, ο ίδιος άρχισε να αναποδογυρίζει έπιπλα και να σπάει ότι έβρισκε μπροστά του ενώ την ίδια ώρα έβριζε τους πάντες.

Λίγη ώρα αργότερα ο 38χρονος έφυγε από το σπίτι σε άθλια κατάσταση με την 53χρονη να πηγαίνει στην αστυνομία και να καταγγέλλει το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του 38χρονου και τον συνέλαβαν για ενδοοικογενειακή βία ενώ κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν βρήκαν και κατάσχεσαν ένα πιστόλι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση