HomeCity GuideΘεατρικό summer camp στο Θέατρο των Αγρών

Θεατρικό summer camp στο Θέατρο των Αγρών

Από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου 2022

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το θέατρο Omma Studio και οι φίλοι του διοργανώνουν ένα εναλλακτικό θεατρικό summer camp στο Θέατρο των Αγρών, στο Κυπαρίσσι Ηρακλείου, με εργαστήρια που απευθύνονται σε performers (ηθοποιούς, τραγουδιστές, μουσικούς, κ.ά.) φοιτητές, και όλους όσοι θέλουν να βιώσουν μια εναλλακτική θεατρική εμπειρία κοντά στη φύση.

Από τις 19 έως τις 23 Αυγούστου 2022 ο Mario Biagini θα πραγματοποιήσει εργαστήριο με τίτλο «Λέξεις στη σιωπή», πάνω στην λεκτική δράση στην φύση, φιλοξενούμενος του θεάτρου ΟΜΜΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ, στο «Θέατρο των Αγρών».

Ο Mario Biagini ήταν μέλος του Workcenter του Jerzy Grotowski και Thomas Richards για 35 χρόνια, του οποίου ήταν αναπληρωτής διευθυντής και στο πλαίσιο του οποίου διηύθυνε το έργο Open Program από το 2007 έως το 2021. Στις αρχές του 2022 άφησε το Workcenter και ίδρυσε, μαζί με άλλους, την Accademia dell’Incompiuto – Academy of the Unfulfilled.

Γίνετε μέρος ενός προγράμματος γεμάτου με πολιτιστικές δραστηριότητες αλλά και εκδρομές στην Κρήτη, βιώστε μια εναλλακτική προσέγγιση καλλιτεχνικής δημιουργίας και μάθησης κοντά στη φύση.

Ρωτήστε μας για το νέο πρόγραμμα και την τιμή τoυ σεμιναρίου στο email: [email protected] ή στο τηλ 6945 898204.

Διαφήμιση
Διαφήμιση