HomeΕΛΛΑΔΑFLY MAGAZINE: Το νέο in flight περιοδικό της SKY express!

FLY MAGAZINE: Το νέο in flight περιοδικό της SKY express!

Το πρώτο τεύχος ήδη ξεκίνησε το απολαυστικό του ταξίδι φιλοξενώντας έναν από τους κορυφαίους σεφ, τον Nobu Matsuhisa αλλά και τον παγκοσμίου φήμης μελετητή του Μηχανισμού των Αντικυθήρων, Alexander Jones.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υψηλή αισθητική, σύγχρονη οπτική, πλούσια δίγλωσση θεματολογία και κοσμοπολίτικος χαρακτήρας είναι μερικά μόνο από τα βασικά στοιχεία του FLY MAGAZINE της SKY express.

Το νέο περιοδικό εμπνέεται από τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη να πληροφορηθεί για τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει κάθε προορισμός, κάθε περιήγηση.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, ο αναγνώστης θα βρει νέες τάσεις, προτάσεις αγορών, γαστρονομίας, ψυχαγωγίας, αποκλειστικά πρωτογενή θέματα, συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, ανταποκρίσεις και νέα από τα σημαντικότερα events της Ελλάδας.

Με έναν νέο ρόλο, τόσο ως ένα εργαλείο πληροφόρησης και διεισδυτικής ματιάς στο μεγαλείο του αεροπορικού ταξιδιού, όσο και ως μέσο προβολής, το FLY MAGAZINE της SKY express είναι έτοιμο να ταξιδέψει στους αιθέρες και να διανύσει την πιο ενδιαφέρουσα φάση της πορείας του.

Το πρώτο τεύχος (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2022), βρίσκεται ήδη σε όλες τις πτήσεις της SKY express, στα business lounge της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, αλλά και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και σημεία σε όλη τη χώρα.

Σε αυτό, ο Alexander Jones μας μιλά για τον Μηχανισμό των Αντικυθήρων και ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ του κόσμου, ο Nobu Matsuhisa, μοιράζεται τα μυστικά του.

Ταυτόχρονα το περιοδικό μας ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη, στη Μύκονο, στη Σαντορίνη, στα Κύθηρα, στην Κέρκυρα, στην Αστυπάλαια, στις παραλίες της Νότιας Κρήτης και στο Λονδίνο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο editorial του πρώτου FLY MAGAZINE το οποίο υπογράφει η oμάδα της SKY express: “Το νέο περιοδικό είναι μια ακόμα απόδειξη ότι σαν εταιρεία δουλεύουμε ομαδικά, συστηματικά και με όραμα για να χτίσουμε την αεροπορική εταιρεία της νέας εποχής.

Είμαστε μια ομάδα που ξέρει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις του μέλλοντος, να συντονίζεται με τις ανάγκες των ανθρώπων που έχουν το ταξίδι μέσα στις επιλογές τους, για να ζήσουν μια καλύτερη ζωή, μιά ζωή άνετη, μια ζωή με ασφάλεια και υψηλού επιπέδου περιποίηση.

Το «εγώ» της εταιρείας μας τρέφεται από το «εσείς να είστε αυτοί που στο τέλος του ταξιδιού σας, θα νοιώθετε υπερήφανοι που μας επιλέξατε»!

Σχετικά με την SKY express

H SKY express, μέλος της ERA είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία, η οποία επαναπροσδιορίζει το τοπίο των ευρωπαϊκών αερομεταφορών.

Στην Ελλάδα καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών (34), ενώ για το καλοκαίρι του 2022 έχει εξασφαλίσει δυναμική είσοδο σε διεθνείς αγορές (Κύπρος, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Δανία, Ρουμανία, Ολλανδία, Εσθονία, Πορτογαλία, Αρμενία, Πολωνία) και συνεχίζει.

Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες interline με παγκόσμιους αερομεταφορείς όπως Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta και Emirates.

Τα τελευταία δύο χρόνια, προέβη στον εκσυγχρονισμό του στόλου της με την απόκτηση καινούργιων Airbus A320neo (x8), ενός Airbus A320ceo και ATR 72-600 (x6), πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στις αερομεταφορές παγκοσμίως.

Σήμερα η SKY express διαθέτει τον νεότερο και πιο “πράσινο” στόλο στην Ελλάδα και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

Διαφήμιση
Διαφήμιση