HomeHL-GreeceΠεριστέρι: «Θέμα ωρών να συλληφθεί ο σύντροφος της 17χρονης» – Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο της Νικολέτας

Περιστέρι: «Θέμα ωρών να συλληφθεί ο σύντροφος της 17χρονης» – Σφίγγει ο κλοιός για τον δολοφόνο της Νικολέτας

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας, προκειμένου να εντοπίσουν τον σύντροφο της 17χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της, στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Πακιστανό, ο οποίος αγνοείται μετά το άγριο έγκλημα. Οι στάση του αυτή τον καθιστά, μέχρι στιγμής, και βασικό ύποπτο για την δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας.

Παράλληλα, οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση, καθώς δεν εντόπισαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι της άτυχης κοπέλας, η οποίας πάλεψε για τη ζωή της, όπως μαρτυρούν οι εκδορές στο πρόσωπό της.
«Θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος»

Παράλληλα, σύμφωνα με όσα είπε στο MEGA ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, είναι θέμα ωρών να συλληφθεί ο ύποπτος.

Όπως επισήμανε, βάσει εμπειρίας, είναι πιο σύνηθες να τρέπονται σε φυγή οι κακοποιοί αλβανικής καταγωγής, καθώς έχουν την ευχέρεια να περνούν τα σύνορα.

«Έχουμε κλείσει όλες τις πύλες εξόδου από τη χώρα, αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του είναι παντού» δήλωσε ο ίδιος σχετικά με την έρευνα για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Ερωτώμενος για την περίπτωση να έχει κρυφτεί ο ύποπτος, ο κ. Μπαλάσκας απάντησε πως υπάρχουν δύο ειδών κακοποιοί. Αυτοί που είναι «πορωμένοι» και διαπράττουν κακουργήματα τακτικά, ενώ στη δεύτερη κατηγορία είναι όσοι δεν το συνηθίζουν και θολώνουν, χωρίς να ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό μάλιστα, να έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο, να περιμένει να περάσει το αυτόφωρο (όχι ότι έχει κάποια σημασία σε περιπτώσεις ανθρωποκτονίας) και να παραδοθεί.

Το χρονικό της φρίκης

Η νεαρή Ρομά με καταγωγή από το Μακροχώρι Ημαθίας, είχε δεσμό, εδώ και λίγους μήνες με τον 22χρονο, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με τους συγκατοίκους του.

Τη 17χρονη Νικολέτα βρήκε νεκρή η αδελφή της, η οποία την αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα μαζί με τη μητέρα της, ενώ από την εξέταση του ιατροδικαστή προκύπτει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια που προήλθε από ασφυκτικό θάνατο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα των ιατροδικαστών, επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις ότι πρόκειται για ασφυκτικό θάνατο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο δράστης έφραξε το στόμα και τη μύτη της ανήλικης, ενώ πέρα από τις μώλωπες που βρέθηκαν στο σώμα της, φέρει και σημάδια στο αριστερό της μάγουλο και συγκεκριμένα μια γρατζουνιά.

Εκτιμούν δε ότι είχε προηγηθεί πάλη, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις μαρτυρίες ενοίκων της πολυκατοικίας που δήλωσαν ότι άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα.

«Χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι»

Κανένα παράπονο από τη σχέση της με τον 30χρονος Πακιστανό δεν είχε η 17χρονη, δήλωσε ο πατέρας της κοπέλας.

«Δεν είχε κάνει παράπονα για αυτή την σχέση, έλεγε ότι ήταν ευτυχισμένη», είπε σε δηλώσεις του στον Alpha.

Όπως πρόσθεσε, έμαθε τα τραγικά νέα για την κόρη του από τις ειδήσεις και ένα γραπτό μήνυμα από την άλλη κόρη του, το οποίο είχε λεπτομέρειες για την υπόθεση.

«Έμαθα τα νέα το πρωί στις ειδήσεις. Εκεί που έβλεπα, μου έστειλε μήνυμα η μικρή η κόρη και έγραψε «Μπαμπά χάσαμε τη Νικολέτα, τη σκότωσε ο Σάνι”, ο σύντροφός της. Εγώ σοκαρίστηκα» είπε.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση