HomeΚΟΣΜΟΣΠέθανε σε ηλικία 55 ετών ο Βραζιλιάνος «Hulk» – Έκανε ενέσεις λαδιού για να «φουσκώσει» τους μύες του

Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο Βραζιλιάνος «Hulk» – Έκανε ενέσεις λαδιού για να «φουσκώσει» τους μύες του

Οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει να σταματήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Βαλντίρ Σεγκάτο, γνωστός και Βαλντίρ Synthol ή αλλιώς Βραζιλιάνος «Hulk» εξέπνευσε στις 26 Ιουλίου σε ηλικία 55 ετών και ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στη χώρα του κυρίως για το αν ο τρόπος ζωής του τον οδήγησε στο τέλος.

Προκειμένου να δημιουργήσει τα τεράστια μπράτσα του και άλλους μύες στο σώμα του έκανε ενέσεις λαδιού και άλλων ουσιών.

Ο Σεγκάτο ζούσε απομονωμένος τo τελευταίo διάστημα στην περιοχή του Ριμπεϊράο Πρέτο στην πολιτεία του Σάο Πάουλο. Βέβαια, είχε για… συντροφιά τους περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και σε άλλα social media όπου επιδείκνυε το σώμα του.

Ο παγκοσμίου φήμης bodybuilder που έκανε ενέσεις λαδιού για να δημιουργήσει δικέφαλους 60 εκατοστών, περηφανευόταν για το μέγεθος των μυών του.

Ποιος ήταν ο Βραζιλιάνος «Hulk»

Επί σειρά ετών ο Βραζιλιάνος «Hulk» έκανε αυτές τις ενέσεις παρόλο που οι γιατροί του είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προειδοποιώντας τον ότι κινδυνεύει να πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο και διάφορες λοιμώξεις.

Εκτός από τους δικέφαλους, ήθελε να αυξήσει το στήθος και τους ραχιαίους του. Ο Βραζιλιάνος με καταγωγή από το Σάο Πάολο είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk. Απολάμβανε που ήταν γνωστός στην περιοχή του ως «το τέρας».

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

Σε μια συνέντευξή του το 2016 είχε πει: «Με φωνάζουν συνέχεια Hulk, Schwarzenegger και He-Man και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου αλλά εξακολουθώ να θέλω να τους κάνω μεγαλύτερους». Δημοσίευε συχνά φωτογραφίες του στα social media και απολάμβανε την δημοφιλία του. Ωστόσο, λίγες μέρες πριν τον θάνατό του ζούσε απομονωμένος.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, ο Σεγκάτο ξύπνησε ένα πρωί με δύσπνοια και ζήτησε βοήθεια. Τον μετέφερε ένας γείτονάς του στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με τις αρχές του Ριμπεϊράο Πρέτο ο θάνατος του προκλήθηκε από φυσικά αίτια.

in.gr