HomeHL-LifestyleΣτη Μύκονο ο Pierre Gasly -Χόρευσε σε πάρτι χθες ο οδηγός της Formula 1

Στη Μύκονο ο Pierre Gasly -Χόρευσε σε πάρτι χθες ο οδηγός της Formula 1

Δείτε το βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μύκονος αποτελεί σταθερά προορισμό των jet-setter και διάσημων προσωπικοτήτων. Μεταξύ αυτών που την επέλεξαν φέτος για διακοπές και ο οδηγός της Formula 1 Pierre Gasly.

Μετά τους George Russell, Nicolas Latifi και Charles Leclerc που την επισκέφθηκαν πέρυσι, φέτος ήταν η σειρά του οδηγού της ομάδα της Alfa Tauri να επισκεφθεί το Νησί των Ανέμων.

Μια ημέρα μετά το γκραν πρι της Ουγγαρίας και την πρώτη ημέρα του Summer Break της Formula 1, δηλαδή χθες, ο Pierre Gasly με ιδιωτικό τζετ προσγειώθηκε στο νησί της Μυκόνου.

Ο Γάλλος οδηγός ανακοίνωσε την άφιξή του στο νησί ποστάροντας μια φωτογραφία της Μυκόνου που έβγαλε κατά την προσγείωσή του στο νησί. Από εκεί και πέρα ο ίδιος μπορεί να θέλησε να κρατήσει -προ το παρόν- μυστικές τις διαδρομές του στο νησί, ωστόσο ήδη κυκλοφορούν βίντεο που τον κατέγραψαν χθες να διασκεδάζει σε δημοφιλές κλαμπ.

Την προηγούμενη εβδομάδα στη Μύκονο βρέθηκε και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Nico Rosberg ο οποίος μάλιστα πήγε και στο πάρτι-συναυλία που έδωσε ο Αντώνης Ρέμος σε γνωστό κατάστημα της Μυκόνου.

Ποιος είναι ο Pierre Gasly της Formula 1

Ο 26χρονος Pierre Gasly είναι ένας από τους δύο Γάλλους οδηγούς της Formula 1 αυτή τη στιγμή και οδηγεί για τη μικρότερη ομάδα της Red Bull, την Scuderia AlphaTauri. Εκανε το ντεμπούτο του στη Formula 1 το 2017 με την Toro Rosso (το προηγούμενο όνομα της Alpha Tauri), μετακινήθηκε το 2019 στη Red Bull για να γίνει team mate του Max Verstappen ωστόσο οι επιδόσεις του δεν άρεσαν στους επικεφαλής της ομάδας οι οποίοι και τον αντικατέστησαν στο μέσο της χρονιάς με τον Alex Albon. Επέστρεψε στην Toro Rosso όπου και ουσιαστικά παραμένει. Οδηγός μεγαλύτερων δυνατοτήτων αυτών της Alpha Tauri περίμεναν όλοι ότι η «μαμά» Red Bull θα τον αναβαθμίσει φέρνοντάς τον στην ομάδα. Τελικά η Red Bull αποφάσισε να κρατήσει τον Sergio Perez για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, ενώ προς έκπληξη αρκετών ο Pierre Gasly αποφάσισε να μην μετακινηθεί κάνοντας μεταγραφή αλλά να παραμείνει στην Alpha Tauri. Εχει κερδίσει σε αγώνα της Formula 1 και συγκεκριμένα το ιταλικό γκραν πρι του 2020.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση