HomeΕΛΛΑΔΑΕυρωπαϊκή Πίστη: Στο 97,16% το ποσοστό της Allianz μετά τη Δημόσια Πρόταση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Στο 97,16% το ποσοστό της Allianz μετά τη Δημόσια Πρόταση

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο όμιλος Allianz κατέχει συνολικά το 97,16% του μετοχικού κεφαλαίου και θα προχωρήσει τις διαδικασίες για έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εληξε χθες η περίοδος αποδοχής της Δημόσιας Πρότασης για τις μετοχές της Ευρωπαϊκής Πίστης και όπως γνωστοποίησε η εταιρεία με ανακοίνωση στις χρηματιστηριακές αρχές 124 μέτοχοι αποδέχθηκαν νόμιμα και  έγκυρα τη Δημόσια Πρόταση προσφέροντας συνολικά 2.270.192 μετοχές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν ποσοστό 8,55% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας.

Παράλληλα κατά το διάστημα από την Ημερομηνία της Δημόσιας Πρότασης μέχρι και τη λήξη της Περιόδου Αποδοχής ο όμιλος Allianz απέκτησε μέσω Χ.Α συνολικά 4.334.108 μετοχές της εταιρείας, που  αντιπροσωπεύουν ποσοστό περίπου 16,33% του συνολικού καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας σε τιμή ανά Μετοχή ίση με το Προσφερόμενο Τίμημα.

Ετσι πλέον ο προτείνων κατέχει συνολικά 25.785.556 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 97,16% του μετοχικού κεφαλαίου και θα προχωρήσει τις διαδικασίες για έξοδο της εταιρείας από το Χρηματιστήριο.

Δείτε αναλυτικά 

Διαφήμιση
Διαφήμιση