HomeHL-9Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίασε τη 13χρονη

Λέσβος: Αυτός είναι ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι βίασε τη 13χρονη

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του από την Ελληνική Αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του 53χρονου αστυνομικού – προπονητή βόλεϊ που κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού, μόλις 13 ετών, στη Λέσβο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για τον ΜΥΡΟΓΙΑΝΝΗ Ευστράτιο του Ευαγγέλου και της Μαρίνας γεν. την 28-11-1969 στον Καναδά.

lesvos-astynomikos

Την Τρίτη το πρωί η απολογία του

Yπενθυμίζεται ότι ο 53χρονος νωρίτερα σήμερα ζήτησε και πήρε προθεσμία για ακόμη μέρα για την απολογία του και συνεπώς θα απολογηθεί αύριο, Τρίτη (2/8) στις 11 το πρωί.

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε το πρωί στα δικαστήρια από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, κάτω από ισχυρή αστυνομική φρούρηση. Έξω από τα δικαστήρια δέχθηκε φραστικές επιθέσεις από συγκεντρωμένους μεταξύ των οποίων και οι γονείς της 14χρονης που κατήγγειλε το βιασμό της.

Στον ανακριτή παρουσιάστηκε συνοδευόμενος από δικηγόρο Αθηνών, αφού ο δικηγόρος της Μυτιλήνης που είχε διορίσει παραιτήθηκε χθες το μεσημέρι και κανένας δικηγόρος δεν δέχθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Δικογραφία – σοκ για τον βιασμό ανήλικης από αστυνομικό

Ο αστυνομικός που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση είναι αρχιφύλακας με τα αρχικά, ηλικίας 53 ετών, ενώ το θύμα είναι μαθήτρια της Β’ Γυμνασίου, γεννηθείσα το 2008 (14 ετών σήμερα).

Στη δικογραφία επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την κατάθεση της ανήλικης σε ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, «από το φθινόπωρο του 2021 τότε που το κοριτσάκι ήταν κάτω των 14 ετών και μέχρι προ ημερών ο προπονητής βόλεϊ Μ.Ε. του σωματείου *** στο οποίο συμμετείχε η ανήλικη, ενήργησε σε συστηματική βάση γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη».

Όπως προκύπτει, οι γονείς των κοριτσιών της ομάδας βόλεϊ τον είχαν εμπιστευτεί, ώστε εκείνος να μεταφέρει τα κορίτσια στα σπίτια τους, μετά το τέλος των προπονήσεων.

Από τα «αγγίγματα» στον βιασμό: Της έλεγε «θέλω να σε γα***ω»

«Από τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα ο Μ.Ε. άρχισε να θωπεύει την * στο μηρό, μέσω στο αυτοκίνητό του, τόσο κατά τη διαδρομή από τον χώρο των προπονήσεων προς την οικία της, όσο και σε δασώδη ερημική τοποθεσία, ενώ φρόντιζε να κρατάει τελευταία την ανωτέρω ανήλικη στο αυτοκίνητό του» αναφέρεται στη δικογραφία.

Όπως τονίζεται, «από τον Φεβρουάριο, θώπευε σχεδόν μετά από κάθε προπόνηση, δηλαδή τρεις φορές την εβδομάδα το χειμώνα και τέσσερεις φορές την εβδομάδα το καλοκαίρι την * στο στήθος και στα γεννητικά όργανα, κατέβαζε το παντελόνι του, έβγαζε το δικό του γεννητικό όργανο και ζητούσε από την * να το αγγίζει μέχρι αυτός να ολοκληρώσει. Ήταν δε, πάντα πρόστυχος σε αυτά που της έλεγε, όπως για παράδειγμα “θέλω να σε γα@@@ω».

Εφιάλτης: Την ακινητοποίησε και τη βίασε σε ερημική τοποθεσία! -Επιχείρησε και παρά φύσιν

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τους τελευταίους περίπου δυο μήνες της είχε ζητήσει επανειλημμένα να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά ήταν οκτώ μέρες πριν τη σύλληψή του, στις 21 Ιουλίου.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό, «πριν από περίπου 20 μέρες ο Μ.Ε. οδήγησε την ** σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον Μ.Ε..

Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν (σ.σ. δηλαδή πρωκτική) διείσδυση».

Το κορίτσι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν είχε πρότερη σεξουαλική εμπειρία και του ζητούσε να σταματήσει. Ωστόσο την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά από δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση