HomeHL-9Αύριο απολογείται η 47χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή ανηλίκου

Αύριο απολογείται η 47χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή ανηλίκου

Δεν επιθυμούν τη δίωξή της οι γονείς του παιδιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ζήτησε και έλαβε η 47χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου που κατηγορείται για αρπαγή ενός 7χρονου αγοριού.

Η 47χρονη από τη Λευκορωσία οδηγήθηκε το πρωί στον εισαγγελέα Ρεθύμνου ο οποίος της άσκησε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και κάνει λόγο για παρεξήγηση.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί της Κυριακής όταν εργαζόμενη του ξενοδοχείου άρπαξε ένα αγόρι 7 ετών ελληνικής καταγωγής και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους το μετέφερε μέσα στο δωμάτιο της, σε χώρο του ξενοδοχείου, όπου το έκλεισε.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, οι έλληνες γονείς του παιδιού το αναζητούσαν έντρομοι δίχως αποτέλεσμα. Ωστόσο έπειτα από περίπου μία ώρα ομηρίας ο μικρός κατόρθωσε να αποδράσει από το δωμάτιο της αλλοδαπής εργαζόμενης και να καλέσει σε βοήθεια.

Δεν επιθυμούν τη δίωξή της οι γονείς του παιδιού

Το παιδί κατάφερε να “αποδράσει” από το δωμάτιο όταν η 47χρονη έφυγε για να επιστρέψει στο πόστο της. Ο μικρός βρήκε τους δικούς του, που τον αναζητούσαν γεμάτοι αγωνία, και τους ενημέρωσε για το περιστατικό. Όπως αναφέρει το ertnews.gr, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 47χρονης πρόκειται για παρεξήγηση καθώς η γυναίκα ισχυρίζεται ότι βρήκε μόνο του το παιδί και το φρόντισε μέχρι να εμφανιστούν οι γονείς του.

Επίσης όπως πρόσθεσε ο συνήγορος της 47χρονης η οικογένεια του ανήλικου δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της γυναίκας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση