HomeHL-9Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Ζάκυνθος: Συνελήφθη ο γυναικοκτόνος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Είχε υποβάλει τον Ιούνιο μήνυση κατά του 49χρονου για ενδοοικογενειακή βία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη τελικά ο 49χρονος δράστης Αλβανικής καταγωγής, που χθες βράδυ μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σκότωσε την 41χρονη γυναίκα του στη Ζάκυνθο.

Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα είχε υποβάλει τον Ιούνιο μήνυση κατά του 49χρονου για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος, με εισαγγελική εντολή να μην την πλησιάζει στα 100 μέτρα.

Χθες το βράδυ όμως επέστρεψε και μετά από έντονο καυγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας…

Οι πληροφορίες θέλουν το θύμα στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής να έχει μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα, όπου και κατέθεσε μήνυση κατά του 49χρονου καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσάς, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει.

Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισσά πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Λίγο μετά τις 23:00 η Άμεση Δράση έλαβε τηλεφώνημα από την γειτόνισσα. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν τη γυναίκα αιμόφυρτη και δίπλα της ένα μαχαίρι κουζίνας.

Η 41χρονη είχε θλαστικά τραύματα, μώλωπες και εκδορές.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δράστης την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά η άτυχη γυναίκα, κατέληξε λίγα λεπτά αφού έφτασε στο νοσοκομείο.

Τη ζήλευε…

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε τη σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.

Η άτυχη 40χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση