HomeHL-SportsΓιάννης Γράμμος«Να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Γιάννης Γράμμος«Να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια, Γιάννης Γράμμος, παραχώρησε δηλώσεις κατά την επιστροφή του ΟΦΗ στο Ηράκλειο από την Ολλανδία, μιλώντας για την έναρξη του πρωταθλήματος, την προετοιμασία αλλά και τις μεταγραφές που περιμένει η ομαδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο OΦΗ ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Όστερμπεεκ της Ολλανδίας, και από το μεσημέρι του Σαββάτου  η αποστολή του ΟΦΗ βρίσκεται στο Ηράκλειο όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις με φόντο την έναρξη της Super League στις 20 Αυγούστου.

Ο βοηθός του Νίκου ΝόπλιαΓιάννης Γράμμος παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας, στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των Ντιουσέ και Γιοχού αλλά και στις κινήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου.

Στη συνέχεια, ο συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια μίλησε για τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκεται η ομάδα, αλλά και για τις δύο μεταγραφές που έχει κάνει ο ΟΦΗ: «Ο βαθμός ετοιμότητας είναι καλός για εμάς. Υπάρχει ακόμα πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει και έχουν έρθει δύο μεταγραφές.

Ο Ασάν δείχνει ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, για τον Σάμιουελ ήταν πολύ θετικά τα δείγματα στην προπόνηση και αν το βγάλει αυτό και στα παιχνίδια θα έχουμε μεγάλη βοήθεια».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε όλα όσα πρέπει να κάνει ο ΟΦΗ έως την έναρξη του πρωταθλήματος: «Πρέπει τώρα να δουλέψουμε, να δούμε που είμαστε καλοί και να διορθώσουμε τα πράγματα στα οποία υστερούμε για να μοντάρουμε την ομάδα, να είναι έτοιμη σε τρεις εβδομάδες.

Στόχος είναι να έχουμε βελτίωση και μέσα από τις μεταγραφές που θα γίνουν. Ελπίζουμε και οι επόμενοι παίκτες που θα έρθουν, να μας βοηθήσουν για να είμαστε έτοιμοι».

Διαφήμιση
Διαφήμιση