HomeΕΛΛΑΔΑΕρμιόνη: Νεκρός βρέθηκε ο 38χρονος ψαρουντουφεκάς

Ερμιόνη: Νεκρός βρέθηκε ο 38χρονος ψαρουντουφεκάς

Είχαν χαθεί τα ίχνη του στην περιοχή Δαρδίζα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 38χρονος ψαροντουφεκάς, ο οποίος αγνοείτο στη θαλάσσια περιοχή «Δαρδίζα» Ερμιόνης και Λίμνης Θερμησίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι Λιμενικές Αρχές Ερμιόνης, Ύδρας, Σπετσών και Πορτοχελίου ενημερώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ότι ο 38χρονος ημεδαπός μετέβη για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας, πρωινές ώρες του Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή «Δαρδίζα» Ερμιόνης και Λίμνης Θερμησίας και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έρευνες διεξήχθησαν από τρία περιπολικά σκάφη ιδιωτικό σκάφος και δύο ιδιώτες δύτες. Από αέρος επιχείρησε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ από ξηράς στις έρευνες συμμετείχαν περιπολικά οχήματα του Λιμενικού Σώματος -ΕΛ.ΑΚΤ.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε, χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή των ερευνών, ανασύρθηκε από περιπολικό όχημα του Λιμενικού Σώματος και μεταφέρθηκε στον λιμένα Ερμιόνης, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ερμιόνης του Λιμεναρχείου Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου- Καλαμάτας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση