HomeHL-GreeceΑίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της

Αίγινα: 20χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη έξω από το σπίτι της

Δεν είχε δώσει σημάδια πως θέλει να αυτοκτονήσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πυκνώνουν τα ερωτηματικά γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο μίας 20χρονης κοπέλας, που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine.gr η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά αργά το βράδυ στο μαγαζί – εστιατόριο, το οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια όμως ήταν αργά.

Από τις καταθέσεις προσώπων που ήταν μαζί της μέχρι τα ξημερώματα οπότε και έφυγε από την εργασία της για να επιστρέψει στο σπίτι της, δεν προκύπτει καμιά ένδειξη ότι η άτυχη κοπέλα σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τραγικό τρόπο.

Απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλλει τέλος στη ζωή της, ενώ υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο φέρεται η 20χρονη Μαρία να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση