HomeHL-LifestyleΤζένιφερ Λόπεζ: Επέστρεψε στη σκηνή

Τζένιφερ Λόπεζ: Επέστρεψε στη σκηνή

Δείτε βίντεο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αφού παντρεύτηκε τον Μπεν Άφλεκ, η Τζένιφερ Λόπεζ επέστρεψε πίσω στη δουλειά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, η Λατίνα σταρ ανέβηκε ξανά στη σκηνή, λίγες ημέρες μετά τον γάμο της.

Την Παρασκευή εθεάθη στο Κάπρι της Ιταλίας, να κάνει πρόβες για τη συναυλία που έδωσε το Σάββατο στο LuisaViaRoma για το φιλανθρωπικό γκαλά της UNICEF.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο μοναστήρι Certosa di San Giacomo του 14ου αιώνα και καλεσμένοι ήταν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους η Ναόμι Κάμπελ, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Τζάρεντ Λέτο, η Μάγιε Μάσκ, αλλά και η Βανέσα Χάτζενς.

Σύμφωνα με το Variety, μετά την εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ ακολούθησε δείπνο και φιλανθρωπική δημοπρασία για τη βοήθεια των παιδιών στην κατεστραμμένη Ουκρανία, με τους εκπροσώπους της UNICEF που εδρεύουν στην χώρα που δέχεται επίθεση να συμμετέχουν εξ αποστάσεως.

Η συναυλία της έρχεται λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, όπου και ταξίδεψε για τον μήνα του μέλιτος με τον Μπεν Άφλεκ. Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια μυστική τελετή στο Λας Βέγκας,  όμως σκοπεύει να ετοιμάσει ακόμα μια εκδήλωση για να γιορτάσει τον γάμο του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μία μέρα αφού «ενώθηκε» με τον αγαπημένη της, η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της: «Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική».

«Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

protothema.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση