HomeHL1-GreeceΕφιαλτικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο αστυνομικό- Έρευνες για τυχόν άλλα κορίτσια – θύματα βιασμού

Εφιαλτικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο αστυνομικό- Έρευνες για τυχόν άλλα κορίτσια – θύματα βιασμού

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης: «Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαρτυρίες και στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε άλλα κορίτσια που έπεσαν θύματα του 53χρονου αστυνομικού – προπονητή βόλεϊ στη Λέσβο αναζητούν οι αστυνομικοί.

Η υπόθεση προκάλεσε πραγματικό σοκ χθες στο πανελλήνιο, λόγω της σκληρότητας των περιγραφών από όσα κατέθεσε μια 14χρονη αθλήτρια, μαθήτρια Β’ Γυμνασίου, για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του παιδόφιλου αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση «χτενίζουν» το κινητό και τους υπολογιστές του 53χρονου, ενώ θα αντλήσουν το σύνολο των συνομιλιών από εφαρμογές που χρησιμοποιούσε όπως το Viber, το WhatsApp και το Messenger του Facebook, το οποίο χρησιμοποιούσε με τουλάχιστον δυο διαφορετικά ψευδώνυμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης -ο οποίος τέθηκε σε διαθεσιμότητα από την ΕΛ.ΑΣ- εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς των αθλητριών της ομάδας βόλεϊ, καθώς του επέτρεπαν να επιστρέφει τα κορίτσια στα σπίτια τους, με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο, μετά την προπόνηση.

Ο συλληφθείς αστυνομικός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παντρεμένος και έχει τουλάχιστον ένα ανήλικο παιδί.

Συγκλονίζει η μητέρα της 14χρονης: «Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια»

Λίγες ώρες μετά τις αποκαλύψεις για το βιασμό και τις ασελγείς πράξεις στις οποίες προέβη ο 53χρονος αστυνομικός – προπονητής, τη σιωπή της έλυσε και η μητέρα, η οποία έδωσε τον δικό της αγώνα ώστε να κινητοποιηθεί η αστυνομία, μόλις αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την κόρη της.

«Να τιμωρηθεί, να μην υπάρχουν άλλα κορίτσια όπως το δικό μου παιδί. Εγώ συγχαίρω την κόρη μου που βρήκε τη δύναμη και εμάς ως γονείς και αυτός ο άνθρωπος θέλω να τιμωρηθεί όσο δεν πάει. Όχι μόνο εκείνος οποιοσδήποτε ακουμπάει άλλων παιδιά γιατί είναι άρρωστοι άνθρωποι» τόνισε, μιλώντας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ο αστυνομικός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, κατόπιν εντάλματος σύλληψης, και κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

«Τον εμπιστευτήκαμε με κλειστά μάτια και λόγω της ιδιότητας του, τη δουλειά του. Τον είχαμε εμπιστευτεί αλλά δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι κανέναν τελικά», συνέχισε η μητέρα της σήμερα 14χρονης και εξήγησε πως ο αστυνομικός πήγαινε όλα τα παιδιά σπίτι και την κόρη της την άφηνε τελευταία.

«Υπήρχε ένας φόβος στη μικρή ο οποίος ευτυχώς επειδή είμαι πάρα πολύ κοντά και με τα δύο μου τα παιδιά το κατάλαβα αμέσως και κοίταξα το κινητό της», είπε και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα γιατί ο «κύριος» ήταν πολύ έξυπνος λόγω της ιδιότητας του».

Η μητέρα της ανήλικης πρόσθεσε ακόμη ότι ο 53χρονος «την εκβίαζε. Δεν μου είπε με ποιο τρόπο. Την εκβίαζε. Βρήκανε πάρα πολλά πράγματα μέσα σε ένα δωμάτιο του σπιτιού του όπως και στο κινητό του με ηλικίες 12 έως 15χρόνων». Κατέληξε λέγοντας πώς ο δράστης θέλει να πληρώσει γιατί η κόρη της μετά τα όσα έχουν συμβεί δεν είναι καλά ψυχολογικά.

Πώς παγίδευσε και βίασε την ανήλικη -Οι αναφορές σοκ στη δικογραφία

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τους τελευταίους περίπου δυο μήνες ο αστυνομικός ζητούσε επανειλημμένα από να προβεί σε στοματικό έρωτα. Η τελευταία φορά ήταν οκτώ μέρες πριν τη σύλληψή του, στις 21 Ιουλίου.

Όπως αναφέρεται στα έγγραφα, «πριν από περίπου 20 μέρες ο Μ.Ε. οδήγησε την ** σε απομονωμένη και σκοτεινή τοποθεσία, της ζήτησε να κατέβει από το αυτοκίνητο και με απότομη κίνηση, την έστρεψε με τρόπο ώστε η τελευταία να έχει στην πλάτη της τον Μ.Ε.. Στη συνέχεια, της κατέβασε το σορτσάκι και το εσώρουχο και τοποθέτησε το γεννητικό του όργανο, χωρίς προφυλακτικό, στον κόλπο της, ενώ παράλληλα επιχείρησε ανεπιτυχώς παρά φύσιν (σ.σ. δηλαδή πρωκτική) διείσδυση».

Το κορίτσι, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, δεν είχε πρότερη σεξουαλική εμπειρία και του ζητούσε να σταματήσει. Ωστόσο την κράτησε ακινητοποιημένη και μετά απο δέκα λεπτά εκσπερμάτισε στο χώμα. Η ανήλικη διέκρινε ίχνη αίματος στο εσώρουχό της, το οποίο πέταξε στα σκουπίδια όταν γύρισε στο σπίτι.

Επιβεβαιώθηκε ότι «στρίμωχνε» και άλλη κοπέλα

Στη συνέχεια, της έδωσε ένα ψεύτικο προφίλ του στο Facebook μέσω του οποίου της έστελνε καθημερινά μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο, ενώ την πίεζε να του αποστείλει βίντεο και γυμνές φωτογραφίες.

Η ανήλικη είπε στη ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ ότι ήταν πολύ εκδηλωτικός και με άλλα κορίτσια και πως είχε αγγίξει στο μηρό και μια άλλη κοπέλα, συναθλήτριά της. Η δεύτερη ανήλικη εξετάστηκε από τους αστυνομικούς και επιβεβαίωσε όσα ανέφερε η πρώτη.

Η οικογένεια ζήτησε την ιατροδικαστική εξέταση της 14χρονης σήμερα κοπέλας.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση