HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 1 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Καρτερό στην περιοχή του ΚΤΕΟ, στο Βαθειανό κάμπο και στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές των ξενοδοχείων Αρίνα, Καμάρι, Χατζάκη, Κνωσσός, Ρινέλα, Θέμης, Ακτή Κοκκίνι, Κοράλι, Σοφία. Επίσης στις περιοχές του κέντρου Χατζή, του ζαχαροπλαστείου Σπυρίδων, του ΠΙΚΠΑ, των σχολών τουριστικών επαγγελμάτων και της εκκλησίας Αγ.Θεοδώρων.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος:Στο χωριό Χανδρού και στην περιοχή του αρδευτικού Σακαβέλη.

Τρίτη 2 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στον Κατσαμπά στην περιοχή έναντι της επιχειρήσεως Ηλεκτροσυνεταιρικής στη Λ. Καζαντζίδη και στην οδό Καπάζουρνα. Στη Ν.Αλικαρνασσό, στις περιοχές της εκκλησίας της Παναγίας Καμαριανής, του s.m.Χαλκιαδάκη MEGA, του νεκροταφείου Αλικαρνασσού, του Γυμνασίου, των επιχειρήσεων Praktiker και Lidl, της μάντρας του Δήμου, των εγκαταστάσεων της Νέας Λαχαναγοράς και του σταθμού βιολογικού καθαρισμού της Ν.Λαχαναγοράς, των εγκαταστάσεων της 126 Σ.Μ., του ΟΤΕ Καρτερού, των επιχειρήσεων Πετρεμπορικής και Ανακύκλωσης στον Καρτερό, της εκκλησίας του. Αγ.Ιωάννη στη Φλωρίδα, των ΚΑΑΥ Καρτερού, στην περιοχή του πρώην ΕΟΤ, του εργοταξίου ΑΤΛΑΣ ΑΕ μέσα στο πρατήριο υγρών καυσίμων SHELL, έναντι της διακλάδωσης προς Πρασσά στην περιοχή του Πέτρινου Πύργου, της επιχειρήσεως Γραμματικάκη, του πρατηρίου υγρών

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αμμουδάρα, στην περιοχή του μπαρ Αλέξανδρος και του club Θάλασσα, στις οδούς Καρπάθου, Τ’ηνου, Μήλου, Σύρου και της επιχείρησης Μακριδάκη.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στη Νέα Αλικαρνασσό, στην οδό Μιλτ.Καράτζη από την οδό Δημ. Γληνού μέχρι την οδό Κολοκοτρώνη και στις οδούς Τεμένους, Ανδρούτσου, Δημ.Γληνού και Κολοκοτρώνη.

Τετάρτη 3 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μεσαμπελιές, στην οδό Ερυθραίας μετά παρόδων και στις οδούς ΕΑΜ, Βόλου, Βατάτζη Ι., Κομοτηνής, Μανολώπουλου,Μεσολογγίου,Καμπιτάκη.Στην οδό Κεραμεικού,στις περιοχή όπισθεν του 19ου Δημ.Σχολείου και του 70 ου Νηπιαγωγείου Ηρακλείου και στην λ.Κνωσσού από την οδό ΕΑΜ μέχρι την οδό ΕΠΟΝ.

Πέμπτη 4 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π.Κανελοπούλου μετά παρόδων.Στις περιοχές των επιχειρήσεων Sprinder, SEAT, PEUGΕOT, Κολομβάκη.Επίσης στην Βαγιά και στις περιοχές του ραδ.σταθμού ΕΡΑ – 4, του s.m.Σκλαβενίτη, του ξενοδοχείου Κοράλι, και του ξενοδοχείου Candia maris.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμοι Γόρτυνας και Φαιστού: Στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νίβρυτος.Στο Ζαρό στις περιοχές του αναψυκτηρίου, του εργοστασίου Σαριδάκη, του ξενοδοχέιου Αλμπαντάκη καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι, στην περιοχή του κέντρου Τυμπακίου και στην περιοχή του ψητοπωλείου Αυγενάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στην περιοχή βόρεια της οδού Εμμ.Μαρκομιχελάκη και νότια του 2ου Δημ.Σχολείου Τυμπακίου και στην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Κατσούλα Στυλιανή.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στον οικισμό Αγ.Αντώνιος (Βρέλι)σην περιοχή της νεοανεγειρόμενης οικίας Πέντσιου Φλωρίν.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμοι Γόρτυνας και Φαιστού: Στα χωριά Πανασσός, Γέργερη, Καρδαμιανά, Μαστραχιανά, Απομαρμά, Μάκρες, Νίβρυτος.Στο Ζαρό στις περιοχές του αναψυκτηρίου, του εργοστασίου Σαριδάκη, του ξενοδοχέιου Αλμπαντάκη καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεων και αντλιοστασίων των παραπάνω χωριών.

Παρασκευή 5 Αυγούστου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στις περιοχές ανατολικά του εργοστασίου της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα και της Αμμουδάρας περιλαμβανομένων των ξενοδοχείων Marilena, Lambi, Dolphin Bay, Appolonia, Ακτή ΖεύςΑκτή ΖΕΥΣ, Creta beach, Agapi beach, Santa Marina και στις περιοχές των επιχειρήσεων κέντρο Νίδα, club Thalassa, μπαρ Αλέξανδρος, σινέ Τεχνόπολις, ταβέρνα Πετούση και μπάρμπα Γιώργος και στην επιχείρηση Bravo στην Αμμουδάρα.Επίσης στο Γάζι στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως και στις εργατικές κατοικίες Γαζίου καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Μαλάδες στην περιοχές μετά την ταβέρνα και την οικία Ζερβού,της επιχείρησης Τσιγώνη και του κέντρου διασκεδάσεως ‘Κήπος των αισθήσεων΄, .Στη Φοινικία,στις περιοχές της επειχήρησης Κατρίν ΑΕ, 500 μέτρα μετά τον οικισμό Φοινικιάς, στην περιοχή της οικίας Φιλιππάκη,στην επιχείρηση Μαρμαρίδη και στις περιοχές των αρδευτικών Μπαλτζάκη,Μπουραντά,Πουλάκη,Κουδουμά,Καλλέργη,Βαρδαλαχάκη και του βουστασίου Μιχελιδάκη .

Διαφήμιση
Διαφήμιση