HomeHL-LifestyleΙωάννα Μαλέσκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύντροφό της

Δείτε τις φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου και Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ζευγάρι από τον περασμένο χειμώνα ωστόσο,  αποφεύγουν τη δημοσιότητα και διατηρούν χαμηλό προφίλ στη σχέση τους.

Η παρουσιάστρια και ο εκπαιδευτής σκύλων αρχικά προσπάθησαν να προστατεύσουν τον δεσμό τους, κρατώντας τον κρυφό, όμως κάποια likes και σχόλια στο Instagram, τελικά τους πρόδωσαν.

Οι δυο τους σπάνια κάνουν δημόσιες εμφανίσεις ενώ προτιμούν να πηγαίνουν στο θέατρο. Αυτό συνέβη και πρόσφατα.

Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε πριν από λίγες ημέρες, στο Θέατρο Άλσος, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση της Δήμητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούμε ρε;».

Με χαλαρό ντύσιμο και εμφανή την καλή τους διάθεση επέλεξαν να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές μαζί, μιας και η Ιωάννα Μαλέσκου έχει αφήσει για λίγο πίσω τα επαγγελματικά της, μετά το τέλος του Love It.

Δείτε φωτογραφίες από την έξοδό τους

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τη σχέση του. Μόνο, η παρουσιάστρια σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».

Οι δύο τους περνούν πολλές ώρες μαζί αφού μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και τα ίδια χόμπι. Ένα από αυτά είναι τα σπορ αφού τόσο η παρουσιάστρια, όσο και ο αγαπημένος της είναι αρκετά αθλητικοί τύποι και αγαπούν την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή.
in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση